ipe

gröt

Publicerad 2014-04-28 16:27:39 i Allmänntännu en helg har passerat och en mycket trevlig sådan. fredag var oslagbart rolig och den spenderades med underbara brudar. grilla burgare, förfest, sedan begav vi oss mot stuk och dansade oss svettiga till 80-90tals livemusik. lördag var jag bakis och den tillbringades på stan (utan inköp!), och sedab åt jag och sara massor med godsaker, bland annat smörgåstårta till middag!

igår var det söndag men de kändes som måndag. spenderades på skolan för att färdigställa en akvarellbild!

förövrigt har jag tränat och haft världens träningsvärk i benen. är typ tvek på att jag kommer klara dagens cxpass efterssom värken än inte försvunnit haha...

onsdag sticker jag iaf söderut och jag är så jävla taggad!!!!! ska försöka komma igåg att knäppa lite bilder som jag kan visa på bloggen sen :)

i like it i love it

Publicerad 2014-04-23 17:23:31 i Allmänntsom ingen har missat är skellefteå bäst på hockey, igen. har varit hemma och firat i många dagar och haft en fantastisk påsk :) förutom hockey har jag även hunnit med partaj, middag i stugan samt kusmark!

var ju år och dar sedan jag bloggade och kan ju berätta att förra helgen hade jag galet besök från umeå och skellefteå. störd helg med många roliga incidenter !

annars är de väl mest skola och träning. känns skönt vara tillbaka i luleå igen så ja slipper frestas av massa laktos så jag mår skit.

kan avslutningsvis visa en bild på min hand igår. två av mina fingrar bestämde sig för att typ dö av kyla


nyklippt

Publicerad 2014-04-03 17:07:46 i Allmännt


ansiktsrengöring, dagcreme, resorb, foundation, bus, hårfärg, inpackning, arm-mobil-hållare & gymvantar (intersport)gulligt linne & halsband (hm), sockar, glasunderlägg isbjörn & fågel (hemtex)

de var allt för mig, HEJ

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela