ipe

kåbdalis

Publicerad 2015-01-21 23:49:19 ii lördags packade vi bilen full och åkte till kåbdalis. otroligt lyckad dag med härlig åkning och otroligt vacker utsikt. måste göras om!!!

fredag

Publicerad 2015-01-16 23:07:52 i


fredag och tentaveckan över. onsdagens tenta gick ju betydligt bättre än dagens. aja. har iaf hunnit med klippning och spendera massa pengar på stan idag. även den delikata middagen ni kan beskåda på bilden. imorgon blir de kåbban innan kvällens festligheter. såååå awesome :) 

fredag

Publicerad 2015-01-09 19:29:55 i


fredag med 0 fredagskänsla. förrutom att ja lyxade till och gjorde sötpotatischips, dom blev så jävla perfekta alla krispiga och inga brända. iaf så är tentaplugget igång nu. på onsdag skriver jag byggnadsfysik och fredag matematisk statestik. som vanligt vill jag bara spola fram tiden men ja överlever nog, en av kurserna är ju iaf intressant ;)

inte snabb

Publicerad 2015-01-04 12:31:27 i


förövrigt kanske jag nån gång ska lägga upp lite berlinbilder här på bloggen haha. blir antingen efter tentorna eller under tentaplugget (allt för atr inte plugga right?)

2015

Publicerad 2015-01-02 14:53:53 i Allmännt

 
stört rolig nyårsafton!
vi firade alltså denna dag i umeå. dagen började med att ja och natta tog bilen och åkte söderut. väl framme i umeå åkte vi och kaoshandlade (inte lätt att komma ihåg att blippa allt på självscanningen?). därefter blev de en tur på flygplatsen och hämta vår saknade mickis som vi ej träffat på 1,5 år! sedan bar de av till en backe och vi gjorde upp eld och stekte entrecote på murikan. några öl och stjärtlappsåkande hannd även med för endel. väl tillbaka på ök119 värmdes bastun upp och vi satt där ett bra tag innan finklänningarna åkte på och middagen startades. ostron till förrätt, oxfile med hasselbackspotatis till huvudrätt och efterrätten glömde vi bort :D lite spel spelades och sen hade klockan redan hunnit bli 12 så vi gick ut och skålade in de nya året. därefter splittrades vårt fina gäng och ja nattis jocke och robin tog taxi till holmsund (vi visste ej vad vi gick med på, jävla håla). där vare party i en jaktstuga (hah?) hela natten och var spännade umgänge med skoterpojkar, sanning/konka och slagsmål hehe.när klockan var halv6 var vi iaf hemma igen :)

somsagt; stört rolig nyårsafton! bara tråkigt somvanligt att man inte tar mer bilder. och nu vill jag bara önska alla ett GOTT NYTT ÅR!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela