ipe

when will my life begin

Publicerad 2012-11-28 22:10:53 i Allmännt

 
 
jag som alltid velat vara liten och utan ansvar känner mer och mer att jag vill spola fram tiden tills livet börjar "på riktigt". just nu känns allt bara som en färdsträcka till något bättre, och de är väl just det skola är. nä längtar tills den dagen jag bor på ett ställe jag trivs, med en riktigt jobb med bra lön, och i ett vackert hem ♥

honey why are you crying

Publicerad 2012-11-27 13:10:04 i Allmännt

tänk om allt kunde kännas såhär
 
idag vaknade ja upp med en hals som gjorde ont, huvudvärk och ögon som fortfarande svider. tillråga på allt fickja näsblod. jävla vinter. gårdagens hårda boxpass gjorde nog inte så gott ändå. annars väntar ja nu på att snart åka tillbaka till skolan och göraklart matteuppgifterna i dataprogrammet maple. och sedan ekonomilektion. kulkul. funderar på göra pizza till middag sen och mysa med det och 90210 & gg. känns som en lagom kväll för mig. hejdå

lets make the most out of it

Publicerad 2012-11-23 23:27:48 i Allmännt

 
veckan som gått har varit väldigt upp och ner. men låt oss fokusera på det trevliga: GODKÄND I MATTEN, mina underbara vänner, och den SUPERDUPERBRAIGA dag idag i haparanda. julbord/shopping/bus och andra upptåg på ikea. 
 
resten av helgen är utan planer. fika på stan imogon men annars :) fårse!

i need to be free with you tonight

Publicerad 2012-11-14 23:49:11 i Allmännt

 
livet nu då?
förbannad på posten. förbannad på människor som jävlas i tvättstugan. förbannad på min magen som blir alltmer kännslig mot laktos. förbannad mot migsjälv som inte pluggar fast ja borde. förbannad på kylan. 
 
annars känner jag mig rätt så lugn och nöjd. det rullar. typ

halloween12

Publicerad 2012-11-05 22:50:25 i Festbilder

 
denna kväll blev verkligen inte som planerad. inte ens i samma stad. hamnade i skellefteå på en jättejätte trevlig förfest med saknade människor och vi hade hur kul som helst med charander och kanske lite för mycket alkohol. därefter åker alla in till stan och ja och natta promenerade runt på okänd ort och är allmännt vilsna. lite mat på de och sen har ni min halloweenkväll! 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela