ipe

fredagsmys

Publicerad 2014-08-29 21:21:26 i Allmännt








tredje gången jag tog ett bad i mitt badkar. använde lushs badbomb avobath som var helt underbar. luktade såå gott och gjorde kroppen jättemjuk. dessutom färgade den vattnet grönt hehe. de blev även hårinpackning och ansiktsmask så nu känner jag mig verkligen som en ny människa. underbart!

pizzafredag

Publicerad 2014-08-29 19:19:49 i Allmännt



kan ju fortsätta matbloggningen. blev ett bodypump pass sen hem och laga fredagsmiddag. blev fullkornspizza med rökt kyckling, hallomi, valnötter och honung. men smakade mest tomatsås, och skulle förgräddat degen längre (y) aja gött var de ändå !!!

dregel

Publicerad 2014-08-29 14:49:56 i Allmännt



kan förövrigt berätta att vi lunchade på ett av favvoställerna och jag käkade en kycklingpasta som var bland den godaste pastarätt jag ätit!

pengar är till för att spenderas

Publicerad 2014-08-29 14:34:33 i Allmännt







blev en dag på stan idag med sara, detta är det mesta av vad ja kom hem med. blev även lite träningskläder och nån inredningsdetalj :) vinglasen köpte ja tidigare iveckan men kompletterade idag med vattenglas (whiskey ? haha) ur samma serie !

nu väntar jag bara på att mitt nellypaket ska anlända, de borde det göra ibörjan av nästa vecka, sen är jag redo för hösten !

presenter!

Publicerad 2014-08-29 14:30:18 i Allmännt





fyllde ju år för dryga veckan sen och tänkte visa vad jag fick. förrutom skålarna och fatet på bilderna har ja fått pengar, presentkort, en stor skål ut swedishgrace serien (snart är hela servisen komplett hehe), blommor, choklad, parfym, bodybutter och vin :) superfina presenter allihop ♡

suring

Publicerad 2014-08-28 23:38:19 i Allmännt





har för tillfället besök av sara och vi käkade en helt underbar middag, nämligen surströmmimg. kunde typ aldrig sluta äta. så gott. mysigt också äta middag på balkongen hehe

cut

Publicerad 2014-08-27 20:40:38 i Allmännt



klippte mig förresten igår :) håret känns nu 1000 gånger fräschare, fylligare och tjockare. typ inte ens så ja tänker på att hon kapade några cm. sjukt nöjd, och sjukt nöjd med min hårfärg just nu!

ska visa sen vad ja köpte för hårinpackning. använt den en gång hittils och är riktigt impad

ingen kan göra allt men alla kan göra något

Publicerad 2014-08-25 23:53:12 i Allmännt



jag rensade min garderob vilket resulterade i en stor IKEA- samt en vanlig icakasse med kläder jag inte längre använder. hörde runt i grupper på fb vad det finns för alternativ och kom i kontakt med en kvinna som hjälper folk som iprincip ej har någonting.

en sån liten handling kan göra skillnad, det är så enkelt att hjälpa och det känns otroligt bra. alla borde testa det !

hemmafru

Publicerad 2014-08-25 17:54:00 i Allmännt

idag har jag spenderat dagen hemma, tvättat 4 tvättmaskiner och bestämde mig för att göra mig av med lite dadlar (har bara 11 kvar nu hehe, tips på vad man kan göra?), så därför har jag gjort sylt och rawfoodbollar. allt nyttigt och sockerfritt



det blev riktigt gott alltihopa!



köpte även en fin burk (på ica) där sylten ska få vara, men frös in iprincip allt



sen lagade jag typ godaste maten jag ätit på länge! insåg i sommras att potatismos är helt underbart, har trott jag ej gillar de men det är bara pulvermos jag ej gillar! detta sötpotatismos blev fantastiskt, likaså den spicy salladen :)

work

Publicerad 2014-08-23 16:26:59 i Allmännt



Måste ju även skriva ett inlägg och säga att jag kommer sakna mitt jobb som dagisfröken otroligt mycket. detta var förmodligen sista sommaren :(
hade det iaf otroligt bra på trollsländan med barnen och med sjukt fina jobbarkompisar. vi har haft så himla roligt isommar, inte med alla man har så roligt att tårarna sprutar :') tack ♡

sommar

Publicerad 2014-08-23 16:22:46 i Allmännt


tänkte göra en liten sammanfattning av det jag ej berättat om min sommar , typ augusti (det som finns bilder på iaf hehe)



räkmacka i furögrund





en underbar kväll i bjuröklubb med underbara vänner, grill, badtunna, bad i havet och gbgubbe






en supermysig kväll på hannas balkobg med otroligt god mat !




en otroligt kul dag på leos lekland mef natta och våra små busfrön



en dag i blåbärsskogen med sara !



en lyxigare kväll med migsjälv hehe





och en otroligt fantastisk födelsedag som spenderades på allra bästa sätt. luncha med vännerna på stan och sen middag med familjen. hemmagjord sushi och sen tårta (helt fri från gluten, mjölk och socker !)

nu är ja tillbaka i luleå men vill tacka skellefteå och alla fina människor för denna underbara sommar ♡

rain

Publicerad 2014-08-18 14:46:44 i Allmännt



idag är det måndag. en dag innan min 22årsdag och två dagar innan jag är tillbaka i luleå.

har längtat väldigt mycket efter luleå senaste tiden och många som tycker de är underligt att jag sticker så tidigt dit även fast ja bestämt mig för skita i tentan . men saknar lägenheten, träningen, att bara behöva tänka på och ta hand om migsjälv. så ska bli så skönt att bara bo där och få reda på livet lite innan skolan börjar :)

i think you knew

Publicerad 2014-08-12 22:59:52 i Musik

 
 
dålig uppdatering, men om ni håller ut kanske jag kommer med en liten sammanfattning vad jag gjort senaste tiden. under tiden bjussar jag på en grymt skön låt !

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela