ipe

du är min hjälte för du vågar vara rak

Publicerad 2011-01-28 16:08:09 i Allmänntsommaarkvällar då man sitter ute med vännerna, grillar, har kul, barbent. kan inte beskriva hur mycket jag ser frammemot det. kan inte beskriva hur fruktansvärt fantastisk studentveckan kommer bli. sitta vid älven och dricka, chilla med sina vänner. jag vill dit nu, men har en ganska lång men ändå kort sträcka att färdas inann. hopppas inte den blir lika grå och trist som bilden. förövrigt vill jag köpa skor...

klagoinlägg

Publicerad 2011-01-24 19:53:58 i Allmänntdet suger som fan att vara sjuk

i lördags under hockeyn var jag tvungen gå hem för kunde ändå inte kolla, kändes bara som jag skulle svimma. Somnade tidigt och sov 13 timmar och trodde jag skulle vakna upp pigg som en nötkärna men icket. Igår var en helvettes dag och hade ont i magen/skallen som fan, illamamående och yrsel. kunde knappt käka ngt (vatten, 1 glas nyponsomma och x antal alvedon) och ville bara sova. Självklart kunde jag inte somna då jag ville men det är en annan historia. Idag vaknade jag upp och kände mig bättre, men såfort jag gör ngt blir jag illamående/känns som jag ska svimma. Känns som jag brinner upp innifrån magen snart går jag och äter krossad is, men skulle väl bara bli mer illamående av de också. Man får ont som fan i ryggen av att bara ligga ner dessutom. dettas suger. kommer dock suga ännumer att måsta jobba ikapp med skolan sen. yay.

sista station 8

Publicerad 2011-01-22 13:00:19 i Festbilderdetta vara altså förfesten. orkar inte lägga upp så himla mkt bilder :) hela kvällen var trevlig, förfest station subway och efterfest. träffade en hel del människor på station för en gångs skull. brukar ju aldrig se folk haha :D näemen riktigt trevlig kväll!

älska mer

Publicerad 2011-01-19 20:17:13 i Allmänntjag suuuuuger på att blogga.

men kan berätta lite grejer nu för kompensering. drickan på bilden är hur god som helst. jag vill till sthlm nuuuu. jag blir galen av att vänta på nya gossip girl avsnitt. imorgon ska jag på begravning. fredag ska jag på sista stationkvällen. ihelgen måste jag plugga matte. jag gillar att sova. jag är jälvigt sugen på någott sött (kasnke dig?). jag måste snart fylla på nya gratis sms. jag vill ha massage. SLUT PÅ RAPPORTEN FÖR DENNA GÅNG HOOOOOOJ!

!

Publicerad 2011-01-09 18:56:39 i FestbilderFörövrigt är dessa trosor upphittade efter fredag. Om du vill ha tillbaka dom är det bara höra av sig!

feeest

Publicerad 2011-01-09 18:52:49 i Festbilder

Det var ju så att i fredags vare fest här. Natta och sara fyllde 19 så det skulle firas. Överlag var de en riktigt jävla trevlig kväll så självklart ska jag dela med mig av lite bilder. Ledsen att dom inte kommit förän nu, men bättre sent än aldrig RIGHT?kvällen börjades med att nattz och sven kom hit, sven käkade och vi resterande blåste barnpartyballongeräven förberedelser inför den mkt lyckade bålensom kankse inte slytade alltför lyckatvissa smakade den ?!?!?!?!?!?!??!?!??! ångrar att de inte var jag, NOT
(men palla skriva kommentarer till bilderna det sög ni får klara er utan)

finns faktiskt en hel del andra bilder. över 200 bilder från en kväll är helt ok!

brighter than the moon

Publicerad 2011-01-06 17:22:43 i Allmänntvinter. mörkt. kallt.

sommaren, längtar så förbannat. men tror faktiskt denna vår kommer gå uthärda. har ju en hel del roligheter som kommer hända. älskar att längta till något, ibland kan det vara bättre än själva händelsen.

make it turn around

Publicerad 2011-01-05 17:04:01 i Allmännt


känner du igen känslan, då verkligheten sakta men säkert kommer tillbaka. du grips av panik och vill tillbaka in i dimman. där är allting enklare. där hittar inte problemen igen dig. där kan du vara trygg.

har varit riktigt dålig på att blogga senaste tiden.
kanske inte behöver skriva de för de som följer min blogg har nog märkt det? iaf så har senaste dagarna spenderats med vänner. och hockey. eller inte dagarna men kvällarna. dagarna är mina favoritsysslor att se gossipgirl, ligga i sängen eller duscha.
jag vill vända tillbaka dygnet, få ordnig på mitt liv, bli frisk så jag kan börja om träna och sluta vara sugen på äta helatiden. förövrigt så kommer de vara fest här fredag. natta & sara ska ha 19års fest och eftersom jag är en vänlig själ tillåter jag det här.

everything i thought of you was a lie

Publicerad 2011-01-01 18:21:43 i Fotovärlden ska lära en mycket.
man ska glädjas, tuktas, förvånas och bli besviken. men en sak ska man ha klart för sig. smärta är svaghet som lämnar kroppen, och för varje gång du besegrar smärtan, tar du ett stort kliv mot toppen.

NYÅRSAFTON

Publicerad 2011-01-01 13:21:29 i Festbildergod mat, dricka, fest, dans, pussar, sanning & konsekvens, och underbara vänner
nu jävla är det 2011

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela