ipe

glass är gott

Publicerad 2013-06-24 20:32:03 i Allmännt

 
 
jag måste bara skriva att jag FIXADE MIN FYSIKTENTA OCH ÄR SÅ JÄVLA GLAAAD. så jävla oväntat och så jävla underbart. iaf, jag är glad. blev fara och käka bergsbyglass för att fira (bilden är inte från idag men ändå, blev för exalterad på glass för fota)!
igår blevde en sväng till bjuröklubb med andre för att käka godmat, även lite häng i moises stuga. verkligen vackert där. Idag har jag jobbat på mitt favvoritdagis och de gör jag kanske även imorgon. onsdag ska jag till luleå på lägenhetsvisning och torsdag hämtar jag frida på flyget sedan party hela hlegen. KAN VECKAN BLI BÄTTRE?

BJ

Publicerad 2013-06-17 17:51:31 i Allmännt

idag har jag: cyklat till gymmet, blivit förbannad för de var stängt, cyklat hem, fått besök av viccan ett litet tag, suttit och kollat på nellys rea, dragit på stan med viki och kikat lite, cyklat hem, kollat mer på nellys rea, lagat middag och käkat, beställt från nelly.
nu snart var de tänkt att jag skulle cykla (igen) på gymmet och köra lite kondition + ben och mage men hellst skulle jag vilja ligga i sängen och dö av min mensvärk och återupplivas av en god glass. men man kan inte alltid få som man vill här i livet!
 

trerätters

Publicerad 2013-06-17 11:19:00 i Allmännt

lördagkvällen spenderades med mina fina brudar med gomat och dricka. sedan ut på verandan och dansa natten lång. söndag bakis som fan men då stod treårskalas på schemat och så blevde. jättemysig dag med god tårta och mat! idag är de måndag och en ny vecka har startat. blev inge jobb idag men ska snart åka iväg på gymmet :) 

mozart

Publicerad 2013-06-13 14:06:18 i Allmänntsenaste tiden: köpt träningskort, myst med kissemissen i kus, jobbat första dagen, läst ut boken som får högsta betyg, haft skaldjurskväll (även kex ost chokladdoppad jordgubbar annan frukt osv hehe) med finaste flickorna. såbra!

sommarlov

Publicerad 2013-06-09 23:10:52 i Allmännt

 
bild från lördagkvällen då de blev förfest med folk från klassen och stuk. fredagkvällen var vi ut i stan på olearys (jag och natts iaf) och hur bra drag som hellst. bra helg och bra start på sommarlovet! 

eldvittnet

Publicerad 2013-06-09 18:10:13 ihemma i skellefteå sliten som aldrig förr. att tacka upp mina väskor får bli ett senare bekymmer! helgen har varit helt underbar, kommer sakna luleå och alla fina människor. mami bjöd på plankstek till middag och nu ska ja äta lite körsbär och börja läsa boken.

lite musik

Publicerad 2013-06-04 11:44:33 i Musik

 
 
första låten typ min favoritlåt just nu. har verkligen fastnat för den
andra låten, ja va ska man säga. BLIR SÅ SJKUT TAGGAD PÅ SOMMAREN. jenniferlopez är så sinnessjukt snygg och har en insane kropp. hon får mig dessutom typ att vilja köpa gult läppstift.

brännbollsyran

Publicerad 2013-06-02 21:33:16 i Allmännt

 
helgen blev verkligen inte som planerat, den blev 1000 gånger bättre kan jag lova. spontanitet, vänner och skratt förklarar den bäst tror jag. TACK ALLA för en fantastisk fest och bakisdag. 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela