ipe

now i wanna die

Publicerad 2012-04-28 18:16:14 i Allmännt



denna dag. vaknade upp och mådde bra, sen har de gått utförs. efter lite pizza blev de bättre men känner mer och mer hur tunga ögonlocken blir. en lugn tidigkväll JATACK

megafonen

Publicerad 2012-04-28 12:35:54 i Festbilder





















trevlig förfest som allltid, trevligt ett tag på folkparken, men halv ett blev jag och brudarna less och gick hem och käkade mackor istället :)

i wanna wake up with you next to me

Publicerad 2012-04-26 00:01:52 i Musik



efter en dag mestadels liggande kollandes på serier blir man rätt rastlös, ja. om samma illamående infinner sig i min kropp imorgon blir jag förbannad. MEN DE SKA DE INTE. just nu känns de relativt bra, taggad på fredag (!!!!!! förfest blire HÄR på getbergsvägen 26, standard hehe) . om 48 timmar står vi och dansar runt som galningar. loreen är sjukt duktig på at sjunga, inte riktigt min stil men denna låt (som jag hörde första gången igår?) är riktigt skön att lyssna på.

will you be there?

Publicerad 2012-04-25 17:20:49 i Allmännt



jag vaknar upp, känner mig relativt pigg, en strålande sol skiner in genom fönstren, och jag mår skit. fyfan denna dag har varit sjukt jobbig. blir ingen träning eller bio ikväll som planerat, utan ska istället ge serien supernatural en chans, och hoppas på att morgondagen kommer kännas bättre...

here we are

Publicerad 2012-04-24 22:42:49 i Allmännt



jag är så jävla glad över att träningen är igång igen. blev styrke/konditionspass igår med mor min, och ikväll första gången jag testar zumba. ren lycka. så jävla kul. JAAAAAAAAAAAAAA. man får så mycket energi och blir nöjd och glad med sigsjälv. imorgon förmodligen dubbelpass. torstag träning dåmed. fredag = MEGAFONENFESTEN. fyfan jag tycker att livet börjar ljusna igen.

home is where the heart is

Publicerad 2012-04-22 23:49:00 i Allmännt





gamla bilder från ett skolprojekt (gjorde ett digitalt fotogalleri med positiva/negativa sidor om vad ett hem kan vara som), hittade dom nyss i min ps-mapp, och tror ej jag visat. gillar dem ändå.

btw jag gillar stavfelet på undre bilden. har inte sett de förän nu haha

all we are, all we need

Publicerad 2012-04-22 22:39:04 i Musik



bra cover, gillade den

sitter bara och tänker på hur pass olika det kan känns då man möter nya människor. speciellt att det verkligen kan kännas som man har en speciell dragning till någon, fastän knappt några ord än är sagda. en spännande ny spänning. att man alltid hopppas på att känslan inte enbart finns hos en själv. enda sättet att veta är träffas igen.
man kan ju alltid hoppas.

man kan alltid hoppas och önska

Publicerad 2012-04-22 21:43:29 i Allmännt


fick leka med sötemme idag

ännu en helg passerad.

fredagkväll blev för-förfest här hos mig, födelsedagsfest på moröbacke, sedan ut på olles. riktigt trevligt hela kvällen, mina förväntningar på olles var inte höga eftersom jag hört att det blivit dåligt på senaste tiden, men kul hade vi!
igår väntades även fest då. börjar kankse bli gammal kändes lite tungt med tvådagars, men gick över efter någon drink. blev iaf en riktigt trevlig förfest här med kända/halvkända/okända människor. skjuts ner på stan och in på allstar (okej nu vet vi iaf att helt säkert att de inte bryr sig om ålder där). köpte mat på max och drog sen tillbaka till myplace och lite efterfest. riktigtriktigt bra kväll även trots incidenter som klämda fingrar osv :)

tredje gången gillt ?

Publicerad 2012-04-19 22:20:23 i Allmännt



bara att grattulera brynäs och alla gävlebor, riktigt starkt jobbat! :) svider och är synd som fan att det inte blev sista avgörande här hemma på lördag för då är jag säker att vi hade tagit det. MENMEN. nu fokuserar vi på något annat och vi kan andas ut till nästa säsong då vi tar nya tag :) förutom matchen har dagen varit bra. hämtat papper på polisstationen och mötte sedan upp bina och fia på kitchen för att luncha (blev bara en kaffe för fattiglappen dvs mig) . även bakat en underbart god kladdkaka (tjockis) !

can you take me higher

Publicerad 2012-04-17 23:32:18 i Allmännt



lite saik inspirerad bild.

fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va gött. fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan va bra stämning. fyfaaaaaaaaaaaaaan vad jag taggar match på lördag. helt sinnes. näemen, detta har varit en helt okej dag som ni säkert förstår. lite shopping, fika på stan och sen hockey. att det var ett JÄVLA väder eftråt gjorde ingenting. vi är verkligen tillbaka in i leken nu. och nu är det farligt för de stackars gävleborna som nog hade tagit ut segern i förväg litegranna ;)

tjena mittbena

Publicerad 2012-04-16 21:55:52 i Isabell



sådär ser mitt hår numera ut då det torkat efter dusch. kanske inte bästa bilden, men alla kan iaf se att det inte är krulligt, utan bara fint vågigt. denna keratinbehandling var så sjukt mycket bättre än den förra. och jag kan bara lova att det inte är min sista. keratinbehandlingar är nu på min beroendelista.

soldier

Publicerad 2012-04-16 14:42:31 i Musik



tror ärligt att one tree hill är serien jag gråtit mest till av alla serier. det är inte lite. kan erkänna att det blev lite uttjatat med 9 säsonger, men blev bra slut (många tårar). älskar låten i detta klipp ♥
(varning för att videon kan spoila lite)

BULGARIEN 2011

Publicerad 2012-04-14 00:25:45 i Övriga resor






kom på att jag inte lagt upp några bulgarienbilder förut, så tänkte göra det nu när jag ändå skaffat en ny resekategori (ordning och reda löning på fredag?). detta är altså bilder från maj/juni 2011 då jag och brudarna besökte sunny beach, och tänkte jag tar några ovisade bilder, inte dom som ligger ute på fb

det finns idioter...

Publicerad 2012-04-13 20:16:57 i Allmännt

de flesta ver redan eftersom jag skrivit det på fb, men lika bra att skriva det här med. blev av med min lilla bärbara dator på festen i fredags. trodde bara att jag i min förvirring lagt bort den någonstanns så inte funderat så mycket över det, men idag fått bekräftat att så inte är fallet.
fick sms imorse av en vän som säger att han fått virusmail av mig, jag tyckte det var väldigt konstigt eftersom jag aldrig i mitt liv lyckats få virus på någon av mina datorer. jag scannade iaf datorn helt och hållet och den var virusfri. började då ana att mina misstankar varit sanna, och då jag inte ens kunde logga in på min mail blev jag förbannad (iom att jag söker jobb/lägenheter är jag rätt beroende av den). allt med min mail är fixat nu, och jag har bytt lösenord på alla sidor jag kan komma på att jag är med i så det är lugnt.
en annan vän hade även sett datorn under festen på platsen som jag minns jag lagt den på, där den inte fanns morgonen efter.
jag tror inte att personen skickat ut virusmail med mening. tror bara att den som snott datorn inte är så duktig (även med tanke att det inte ger så mycket att sno något utan säljarvärde) och lyckats få virus som spritts eftersom jag var autoinloggad på hotmail.

detta är så jävla oacceptabelt. att skilja på ditt & mitt är något som man lär sig på dagis. skriver det även här: val ett för den som snott den är att erkänna och lämna tillbaka den till mig med ursäkt och förklaring. val två är att jag berättar vem du är här på fb och du förlorar respekt i alla dina vänners ögon. upp till dig, jag kunde inte bry mig mindre. jag kommer få reda på vem det är, troligtvis på måndag, så sjukt ovärt för dig. klockan tickar...

hands up high we burnin' up the sky

Publicerad 2012-04-12 22:15:31 i Allmännt



ännu en dag av arbetslöshet. det skumma är att jag somnar sent och vaknar tidigt (inte likt mig)? varför inte bara kunna sova länge ? enda vettiga jag gjort idag är att jag hängde med viccan till bergsbyn, och fick rida litegranna. imorgon kommer jag säkert ha träningsvärk hahah (A) kvällen har spenderats bänkad framför hockeyn och trodde faktiskt vi skulle ta de.. MENMEN.

tattoo

Publicerad 2012-04-11 21:52:00 i Isabell





mina två. kan bara säga att ingen av dem var enkla att fotografera själv så ursäktar för halvtaskiga bilder.
översta tatueringen gjorde jag i australien på bondi ink. blev hur jävla nöjd som helst och gick (okej hoppade) med världens fetaste leende på läpparna föera timmar efteråt. kostade $180
andra gjorde jag i thailand hos en samma man som även lina & natta tatuerade sig hos. är en bambu-tatuering så är gjord av bamburör, nål och gjord förhand (ingen maskin nej). rätt häftigt faktikst. kostade Β1500

båda två har stor betydelse för mig, om någon undrar får ni fråga mig personligen :)

sunny beach

Publicerad 2012-04-11 18:42:28 i Allmännt


bulgarien förra maj/juni.

att få den perfekta beachkroppen är redan försent för detta år pga utesluten träning och onyttig kost i ca 7 månader. har tappat hur mycket av mina muskler som hellst, och väger mera än vad jag tidigare gjort. tackar och bockar. men det är väl aldrig försent att försöka göra en liten förbättring iaf?

valborgs iår = badtunna och bastu, inte så passande men vafan, imorgon börjar mitt springande, ska även tänka mera på att inte äta lika onyttigt som jag vanligtvis gör. kan ju inte bli sämre iaf. lite skillnad till somaran är bättre än ingen :)

känns så långt borta

Publicerad 2012-04-11 15:39:28 i Allmännt





från mitt nya "rum", mamma bytte medans jag var borta. finns dock fel på bild ett: gitarren ska bytas ut mot en svart fin stålsträngad (pengar, någon?), och där den svarta väskan ligger har jag vanligtvis systemkameran

framtidens mysterium

Publicerad 2012-04-10 23:34:53 i Allmännt



högskola sökt och lägehetsletandet har bröjat
. ska det vara så JÄVLA svårt att hitta en omöblerad etta i luleå. jag vill fan inte bo i någon annas äckliga möbler? någon som har tips så hojta gärna till :) söker även lite jobb hit och dit. skulle uppskatta att få veta att man går säkert i sommar. vet inte vad jag skulle bli galnare av: att gå hemma hela dagarna, eller inte ha några pengar att spendera... jag vet förövring inte vad bilden hade med nått att göra :)

lets find some beautiful place to get lost

Publicerad 2012-04-09 17:20:56 i Isabell



genom en resa förändras man, utvecklas man. mer eller mindre vare sig man vill eller inte. psykiskt och fysiskt. ju mer man gör, upplever och är med om, desto större förmåga får man att se saker från ett annorlunda/större perspektiv.


det enda jag vet är att jag i grund och botten alltid kommer vara den gamla vanliga. halvt koll på vad jag gör, oftast med ett leende på läpparna. kanske fått lite bestämdare syn på vad/vem jag kommer orka lägga energi på i framtiden. lite bättre kolla på mina prioriteringar. kasnke lite starkare, lite modogare.
det känns bra iaf

nästan tvåhundrafemtio mil på resande fot

Publicerad 2012-04-09 16:03:00 i Australien

27 februari lämnade vi vårat kära sydney för att bege oss till grannstaden wollongong och surfcamp. med 2x2 timmars surflektioner varje dag lärde sig alla i gruppen att stå på brädan. förutom surfing (i regnet och blåsten) bjöd även veckan på annat skoj som kortspel, konstiga ljud i sömnen, heta skottar, häng och fest på fishermans club, och självklart avslutades hela kursen med fest och utgång på scubar väl tillbaka i sydney. (ni får klicka på bilderna för att se dom... har inte dessa bilder på min dator så komade från vikis blogg och dom var försmå)



dagen efter begav vi oss mot sydney flygplats och tog det 3 h långa planet till cairns. vi blev helt cpstörda av luftfuktigheten (thailand är ingenting) och hur galet varmt det var. ett hår som var lockigt och smink som försvann på 3 röda. första dagen hoppasde vi bungyjump och det var helt jävla stört. adrenalinet var högre än aldrig förr och jag skrattade hysteriskt läääääääänge efter hoppet. dag två blev de djungeltema och vi åkte på flod med krokodiler i de fria, matade kängurur, gick i regnskogen och såg alla möjliga djur. dag tre var den underbaraste av dom alla, och vi begav oss på en båttur ut i havet. och dök. i barriärrevet. ett av världens sju under. det var helt galet vackert går inte beskriva, tror det är något var och en måste uppleva själva. vi han även med lite festligheter på kvällen.





därefter åkte vi buss i inte mindre än 25 timmar till harvey bay. fastlandet just bredvid fraser island som ska vara otroligt vacker. vi hade tänkt dra dit men blev inte av pga att det var dyrt & vi hade inte riktigt tid (sorry inga bilder)



vårat tredje stopp blev brisbane, och enligt mig är det bästa staden jag har besökt. på något sätt fick jag bara en speciell känsla då jag var där, ville bara stanna där förevigt och bosätta mig där. staden har allt och är exakt perfekt stor. iaf, blev att hyra cyklar och cykla runt, äta gott och utgång i fortune valley, och dagen efter även lite tårar på en souvenirbutik. (alldeles för lite bilder togs!!!!!!)



efter brisbane kom vi till surfers paradise. staden har väldigt många hööögahööööööööga hotell, man fösrtår inte hur de går ihop, att så måna turister är där. staden är iaf känt för väldigt bra nattliv, så bland de första vi gjorde var att skriva upp oss på en pub/klubb-runda. blev lite bowling, lilte annat, sen sincity som är en av deras mest kända klubbar, nyss omrenoverat för $1500000. det var nice. vi dansade, som galningar. annars han vi med lite shopping.



vårt sista stopp; byron bay. 90% av alla människor man möter i australien säger att det är bästa platsen på jorden, och ja, det var fantastiskt. stämmningen i staden, det var mysigt, otroligt bra strand, uteliv, ja i princip allt. blev mest strosa runnt, viki hyrde surfbräda, party. i princip. träffade massa sköna ämnniskor (fast ja, det har vi gjort överallt). gick till östligaste punkten i aus, LÄSKIGT vi höll på dö. men byron var ett förjävla skönt ställe iaf!





efter en bussresa som blev aningens för många timmar (bilolycka), var vi tillbaka till sydney igen. avskedsmiddag på hurricanes, kött & gott vin. väldigt lyckd kväll. sista kvällen spenderades med favvobrudarna på max brenner. tårar. farväl. kikki följde oss även på flygplatsen tidigt morgonen efter, söta vän ♥



finns inte ord som kan beskriva denna resa eller landet australien. finns inte ord som kan beskriva hur underbara vänner jag träffat eller hur roligt vi haft. det finns säkert tusen historier att berätta, 1000 minnen. jag längtar verkligen till den dagen jag kommer tillbaka ♥

allting som vanligt igen

Publicerad 2012-04-08 13:05:09 i Allmännt



igår grät jag på hockeyn. är inte första gången detta händer men tyckte att gårdagen var väldigt passande. som alla redan vet gick vi vidare, och går inte undvika att hoppas på att iår kan vara året. känns lite halvdrygt med tanke på grund av att jag inte följt våra svartgula hjältar någonting från andra sidan jorden, och i vanliga fall står jag på västra 100% av hemmamatcherna och hänger även ibland i luleå/övik. men NUJÄVLAR ska vi krossa brynäs. trots mina 30 kr på kontot ska jag gå på varje hemmamatch, bannemig.

jag och natta tänkte dra ut och festa, men efter mitt matkoma bestämde vi oss för att hänga på till innervik istället. jag somnade nästan i soffan vid halv 11, så var nog ett klokt val av kvällsaktivitet. mycket trevligt iaf :)

idag har jag inte gjort mycket än. snart ska jag sätta mig bakom ratten för första gången på 7 månader och styra mot kusmark där jag ska käka middag hos far min. ska bli trevligt, och äntligen får jag träffa min lilla vovve igen! (bilden togs för 3 år sedan) kommer nog tillbaka till stan ikväll, och om jag har tur kanske jag hinner emd att kolla veckofinalen av bb.

Publicerad 2012-04-08 12:49:22 i Allmännt



flickan jag spenderat de senaste 7 månaderna med, som har sovit vid min sida, accepterat mig trots att jag slängt kläder över hela vårt rum och hållit henne vaken om nättrena, som jag delat 1000 skratt med,
du är bäst

just nu

Publicerad 2012-04-06 15:32:16 i Allmännt



mera update kommer om resan. ska berätta lite mera noggrant om våra östkusttripp i aussie, ska visa mina tatueringar, men har inte hunnit och nu måste jag snabbt hoppa in i duschen för att bröja göra mig iordning för kvällens bravader. welcome home party.

AUSTRALIEN

Publicerad 2012-04-06 14:57:23 i Australien



bondi beach

stället där vi bodde. 5 månader. 5 underbara månader. vårt hem.
bondi beach är altså en stadsdel av sydney, en av världens mest kända stränder. inspelningsplats för bondi rescue (som jag nu måste börja se) och en av väldens 4 bästa surfställen. säger väl en hel del. bondi är iaf fullproppat med brunbrända och vältränade aussies, och turister tyvärr. här finns allt du behöver (med bondi junction inräknat). stranden, coastal walk med sina klippor, butiker, bra shopping, uteställen, utomhusgym, vänliga människor, arbete, allt. bondi är ett ställe jag ska besöka igen.



erfarenheter & minnen
finna lägenhet och jobb, prata engelska på jobb & fritid, börjat gilla vin och kaffe, komma in gratis på klubbar där champagneglaset helatiden fylls upp, "u haaave to cleeean faaaster", klara av att behärska en kaffemaskin, skratt & tårar, "show me how u do it in sweeeeeeden", surfing, skydiving, bungyjump, dykning, tatuerin, nästan bli uppäten av en krokodil, 25 h i sträck i buss, tröj-tävling,





människorna

austrailenare är underbart trevliga människor. resten av jordens befolkning blir trevliga då de befinner sig där. man hälsar/highfivar/klappar hundar/pratar med i princip alla. hey mate how r u? alla hjälper alla och är inte rädda för att fråga ngt alls.
vi har lärt känna många nya ansikten. alla underbara på jobbet: steven, chandra, kevin, yun och många fler tyskar/kineser/osv, självklart även marcus, och hans vänner: peter, fredrika, emelie och resten av deras sverige-gäng. alla underbara 252 kompisar; skottarna, fransmännen, italienarna, nz. alla trevliga prickar vi träffade på surfcamp: tamara, oda, mohammed, leo och massa massa fler. ska inte heller glömma vår första tid och galna fester med stockholmspojkarna: sebastian, philip, joakim, andre, bamse, även tyskarna: lennart och luca. under vår resnade tid hinner man träffa 1000 underbara människor på hostel med. hostel=vänner=fest. allt från annanspojkar till cpstörda tyskar till gulliga australienare och många många fler. sist men verkligen inte minst har vi ju våra älskade micaela och christine, deras män lee och peter, även richard. men dessa två stockholmsbrudar är verkligen ngt speciellt. mic&kikki. tusen skratt och galna upptåg, och två tårfyllda farväl. miss u, men snart ses vi igen ♥

THAILAND

Publicerad 2012-04-05 10:57:47 i Övriga resor

bankok flygplats är ett helvette. efter att ha varit där 30 min skrek jag ut att jag hatade thailand och thailändare. ingen fattar engelska, vad man än frågar och vem man än frågar får man till svar "over there" och en pekande hand. alla åt olika håll. man ser en skylt "departures" pekandes åt ett håll, när man går ditåt kommer en till pekandes åt andra. det är ett helvette. inte nog med de inkompetenta icke-engelstalande människorna har dom sjukt irriterande ljud på deras rullband. nåväl, flög till koh samui, stresstog en taxi (bkk flygplats sa att det var omöjligt att vi skulle hinna. dom suger) och färja till:

KOH PANGANG. gick i land. ser två väldigt välkännda personer som står och väntar. omfamningar, tårar, skratt. natta och lina är altså de två första människorna från riktiga verkligheten vi träffat på nästan 7 månader.

dagana blev fyllda av sol och bad, kvällarna blev fyllda med god (billig) mat, lite shopping, fest (blackmoon-party som sög, bra fest på haad rin med nattbad och dans på sanden) och annat trevligt underbart. vi han även men en dag med elefantridning, show med drogade krokodiler (hemskt), leka med apor, bad i vattenfall, snorkling, brazilian waxing och lite tattoo.





efter ca en vecka blev det dags att byta ö. jag viki och lina tog båten till

KOH TAO. där chekade vi in på stället där l och n tod dykarcertet. ban´s diving. där blev det en vecka med sol & bad. jag och viki han även med ett dyk (lina han med tre heh). så 12 meter under ytan simmade vi bland fiskar och koraller. det är en sjukt häftig känsla och jag älskar det. detta dyk var inte exakt lika mindblowing som i barriärrevet, men har nu bestämt mig för att även jag ska ta certifikatet längre fram i mitt liv.



efter 10 timmars båt/bussresa var vi tillbaka till:

BANGKOK. staden är galen, stor, smutsig, galen, stor. asiatisk? landade på ett hotell där vi skulle spendera vår sista natt (för min och vikis del altså). vår sista dag skulle spenderas på mbk. vi trodde vi hyrde en taxi men vi hyrde en privatchaufför. han skjutsade oss precis vart vi ville, gav oss vatten osv. mbk var galet stort och aningens förvirrande. men med några plagg rikare begav vi oss mot flygplatsen. i fleraflera timmar syselsatte vi oss med att sitta på starbucks och dricka frappe + spela kort. blev lite taxfree (parfym, vs nessesär och sprit), och sedan kom slutet på våran 7 månader långa saga.

på svensk mark igen

Publicerad 2012-04-05 09:10:55 i Allmännt

från och med idag, torsdag den 5 april, skriver jag på kontraktet att bli en bättre bloggare igen. nu är jag tillbaka hemma, har i princip all tid i världen, och det är ju roligt att skriva av sig. kommer ångra i framtiden om jag inte gör detta. ipe is back

landade altså i sthm igår 07.00. efter en ca 10 h lång flygresa som för mig kändes som 2 (två timmar fulla av flygplansmat dessutom hehe). därefter blev det några timmars väntan innan planet till umeå gick (ca 1000 spänn billigare än till skell), där jag och viki fick panik över hur mycke vitt som fanns på marken.. Landade och sprang runt i shorts (och fick endel blickar), och en taxi och buss senare var vi hemma. stört. cp. stört.

igår hade jag ett väldigt kärt återförenande med mamma, jenny, mattias och emme. fastän jag inte trott att jag saknat människorna hemma så mycket inser jag nu att det har jag. ni är otroligt bra

men iaf, natta har fortfarande min dator så kan inte lägga in några bilder än. men ja, jag ska skriva, jag ska visa, jag ska berätta. ni ska få veta så mycket som möjligt. australien och thailand. ha bara lite tålamod (A)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela