ipe

imorgon då jag vaknar

Publicerad 2012-01-31 15:41:51 i Australiensenaste tiden hängt med underbart folk, käkat glass, brännt ansiktet värre än ngnsin förr, igår blev det umgänge med viki miki yunni chandi kevvi macki, farväl, vapire diaries

jag vill prata jag vill skriva men min skalle kan inte forma det jag känner till text eller meningar. jag är förvirrad men samtidigt är allt så klart, önskar bara att det vore på ett annat sätt än vad det är. detta är inte sättet det var meningen det skulle sluta på, detta är inte sättet det borde sluta på. allt kunde ha blivit helt underbart fantastiskt för ett ögnblick, men varför glädjas ens en liten stund då allting från bölrjan var omöjligt.

dont wanna think

Publicerad 2012-01-23 16:20:27 i Australien

haft en mycket fin och bra dag ♥
inledde även mitt dagboksskrivande. kommer inte våga publicera, inte helt och hållet iaf, för personligt :)

önskar det vore enkelt

Publicerad 2012-01-22 03:22:23 i Australien

veckan som gått: jobbat 5-c nästan varje dag och det blev iaf ingen ledig dag även fast chefen lovade oss 2. yuns  födelsedag i onsdags så blev koreansk bbq och spår i lekpark, jättejättegott och jättejättetrevligt :) torsdags häng med fina pojkar och mycket alkohol (iaf för k) haha. har även insett att jag saknar mcflurry som fan är megagott ju.

what would u wish for?

Publicerad 2012-01-16 14:50:44 i Australien


glaaaaaaad isabell, taggad på ivy till helgen

gårdagen prommis vid havet, "frukost" på en klippa, jobb till stängning med chefen som sjunger till enrique iglesias, hem och duscha + svepa dricka, möta upp de andra, tequilashottar och dans hemma hos lee
idag sooooooooooova, jobba, snart sooooova

it's not over tonight

Publicerad 2012-01-14 13:28:20 i Australien

gårdagen blev det vin och dylikt. spenderades på taket/bechroad/hotelbondi/sängen. kunde inte sova många minuter och sen blev det jobb 12-9. en chef som skriker om att det är vårt fel att hans business går skit, sedan hem till sängen igen. upp och ner för att samanfatta :) chokladen på bilden gjorde gott (godaste som finns)

i wish i could

Publicerad 2012-01-11 14:44:37 i Australiendagarna spenderas mestadels sovandes. kvällarna jobbandes. nätterna dö framför datorn eller hänga med vänner.
förrgår tog jag och chrille en fantstisk sväng till coles, därefter impuls vin/ost kväll på roofet. igår spenderades kvällen med yun och kevin nere vid stranden. fyfan vad jag kommer sakna alla underbara människor man lärt känna här ♥

2012

Publicerad 2012-01-08 14:59:52 i Australienär detta året då jag ska flytta hemifrån på riktigt? är detta året då jag bestämmer hur min framtid kommer se ut? är detta året jag kommer inse vem min riktiga kärlek är? är detta året jag finner riktig lycka? är detta året vår kära planet ska drabbas katastrof efter katastrof? är detta året vi alla ska dö?

spicy

Publicerad 2012-01-08 14:30:27 i Australien


new years eve. kvällen var legendarisk trots jag missade tolvslaget ♥
sushi på taket med viki, för-förfest med fransmän (alltså hhhahha "fransmän" är ett uttryck för alla folk i huset även fast flera är skottar/italienare/nz), förfest hos lee, inget shore thing, jag cp och somna, vakna upp taggad som aldrig förr, kundvagnen, nattbad, jagade, 10000000 skratt

u know my cameras can see in the dark?

Publicerad 2012-01-08 14:22:07 i Australien

jag suger på att blogga, jagvet. kommer säkert inte bättra mig sålänge jag är här. men en sak jag ska göra är att dagen jag slutar jobba (26 jan), ska jag böra skriva dagbok. eftersom att vi inte kommer ha tillgång till internet dagligen efter vi flyttar kommer jag inte kunna publicera det då, utan funderar på att lägga ut allt som en följetång då jagommer hem istället. låter den iden spännnde?
senaste tiden, var har hänt? ett antal fester, planerande inför vårat resande, jobb. typ. thats it :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela