ipe

snyggt

Publicerad 2014-05-25 21:11:48 i Allmänntväldigt mycket skola nu men igårkväll plockades vinflaskor och öl fram och vi hade en superduperkväll med många trevliga människor! middag hos mig, förfest på 5trappor och ut på stuk :)

idag har ja varit lite seg, haft besök av tina och drucke kaffe med glass och jordgubbar, skrivit kontrakt med mina hyresgäster under sommaren, röstat i euvalet och varit på skolan en snabbis.

redovisning imorgon (som läraren filmar, hjälp) och verkligen inte förberedd. kommer prata kortare än man ska :( aja hoppas de går bra

choklad och hallon

Publicerad 2014-05-18 22:31:36 i Allmänntkan även visa denna underbara skapelse som jag gjorde nån gång. choklad-mugcake. fantastisk och inte alls onyttig!

borde förövrigt kanske göra om bloggen till en matblogg? är typ enda bilderna ja lägger ut

snaaaart

Publicerad 2014-05-18 22:29:31 i Allmännthelgen och senaste tiden har bestått ganska mkt av plugg. inte riktigt lika mycket som jag kan önska men helt klart godkännt. detta är vad jag unnade migsjälv i min ensamhet lördagkväll när mina favvobrudar hade middag&party i skell .
annars har vi haft kanonväder idag. så jävla taggad man blir på sommar!!!!!!

nu ska tiden gå fort, (drygt) två veckor med plugg, helgerna fest. en tenta sen sommarlov ♡

kallrökt

Publicerad 2014-05-13 23:24:13 i Allmänntkan ju även blogga och berätta om allt annat. bilden visar världens godaste sallad jag käkade för ett tag sen. helgen blev superbra med impulsfest i lördags (skybar och allstar). lördag dag bjöd även på stört god sushi. hockeyvm har startat och det gillas starkt. inte länge kvar tills sommarlov och jag börjar se ljuset på tunneln. imorgon kommer eventuell hyresgäst för min lägenhet isommar och kikar. håller alla mina tummar att det inte skiter sig med sommarjobbet.

jag känner mig typ positiv :)

måste bara lägga upp

Publicerad 2014-05-13 22:52:03 i Musik

 
tänkte lägga upp denna låt pga sia och hennes fantastiska röst och låt. men när jag kollade på videon försvann min uppmärksamhet från hennes röst och jag kunde bara titta på dansen. så vackert
 

glad tjej

Publicerad 2014-05-06 22:01:45 i Allmänntallt som allt kan jag säga att växjövistelsen blev så SJUKT JÄVLA LYCKAD. tiden gick stört snabbt och vi hade det underbart varje dag! underbart att få träffa frida igen (hon är sjukt saknad häruppe) och riktigt roligt träffa alla hennes nya classmates !

att göra nån tripp till en annan stad och hälsa på en kär vän är verkligen stört kul, allt blir 1000 gånger bättre än om man är hemma. inte sista gången om man säger så ;)

sailor moon

Publicerad 2014-05-06 21:58:00 i Festbilder

lördag kväll och dags för superhjältesittning! vi brudar körde all in och klädde ut oss till sailor moon, sailor mars, sailor mercery, sailor jupiter och sailor venus. riktigt jävla lyckat med massor av olika fester hela kvällen!

växjö

Publicerad 2014-05-06 21:51:59 i Allmännt1a maj och bakis, men vi tog oss ändå iväg på tennisbanan. kvällen bjöd på massa gott samt film :)

fredag och en dag på stan. fixade outfits till lördagen och käkade/fikade på mysigt cafe. när kvällen kom krypandes blev de öl och grillning med massa trevliga prickar och när de blev för kallt begav ngra av oss inåt för att spela monopol. sjukt trevlig kväll !

lördagmorgon och lyxfrukost för endast 30:- sjukt nice!

valborgs

Publicerad 2014-05-06 21:30:00 i Festbilder

uppstigning 04.00, framme i växjö vid 10, första ölen 11. sen var vi igångsitta på filt på grönområde, dricka, grilla, dj, massa folk, kubb, champagne&jordgubbar. SJUKT HÄRLIGT. sedan blevde mellanfest med massa drickspel och sedan ut på sivans. underbar dag och kväll

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela