ipe

kiss me

Publicerad 2011-12-20 09:53:51 i Australien

ugglehalsband (jag blev kär vid första ögonkastet) & silverglitterlack, trosor på rea (hahahah naughty), klänning för utekvällar & klänning för julafton. dessutom blev det fika (gott&äckligt), gråta på djuraffären :((((( och klappa (bokstavligen talat) ett par heels kanske aningens för länge.

minns då mig som en soldag

Publicerad 2011-12-17 15:53:31 i Australien


går inte besskriva hur jävla less jag är på jobbet och på min chef. allt det får mig att hata människor. kvällen har varit helt okej, jobbade till stängning och då jag var klar med allt mitt jobb var jag för en gångs skull (på länge) glad och taggad på fest. men nej då ska man skura taket i köket? tack vik. ligger nu i sängen och är inte så trött (ovanligtovanligt). har öppning imorgon och ska då fortsätta rengöra köket... känns som att allt för mkt just nu kretsar kring jobbet för mig. vill inte ha det så, men för att citera migsjälv "så är livet då man sålt sin själ till djävulen".
vad ska man hitta på nu då ?

micbdaynight

Publicerad 2011-12-15 14:06:12 i Australien

våran allas egna favvomicky fyllde igår 19 bast. detta firades genom att hoppa från ett plan, dricka drinkar, käka på beachburrito, häng hos lee, the cross och champagne. jättejättebra kväll!

star city

Publicerad 2011-12-15 13:38:31 i Australien

måndag och staffparty. farväl av vår kära vän chandra som skulle på semester till singapor. 2 vinare och lite öl från liqueurshopen som hade stängt. darling harbour och casino. MYCKET trevlig kväll med fina vänner <3

pigg bild

Publicerad 2011-12-06 06:46:35 i Australien

söndagkvällen: vi begav oss mot kevins restaurang (där leonardo dicaprio käkat 2 gånger senaste tiden) för att få lite gratis taco. blev inte mkt av eftersom köket stängde? vi drog vidare till ett kebabställe och det var mkt gott. mina 3 svenskar svek mig och tog en taxi hem och jag fick hänga med en tysk och två koreaner. efter ett tag var vi bara tre och vi drog på en klubb kallad hugo's. förutom att musiken sög, det kändes som jag var yngsta människan där, jag var inte så full och att jag gillar inte riktigt kostymnissar så var det trevligt.
måndagen: jag och sambon sov relativt länge, drog in till junction, åkte buss en evighet och var sedan på södra australiens största IKEA (haparanda är större). dom hade inte ens kaviar till knäckebrödet. och inte ens alkohol i glöggen. dock klagar jag inte på köttbullarna i restaurangen! på kvällen blev det jobb och jag var DÖD. "isabell were is ur smile?" "u look like u havnt sleept in 3 days". tack men det var sant. DÖD. men kunde ändå inte sova på natten haha.. var utan internet också så fick damp, men nu är det problemet löst.

cash

Publicerad 2011-12-04 05:53:22 i Australien

FREDAG: stänga seafood strax före 12, springa hem och fixa mig, förfest hos lee i hans AMAZING lägga, bil till the club, dansa hela natten lång (med eller utan 12cm klackar), taxi tillbaka och efterfest hemma i bondi, salt/vatten/nagellackskrig och massor av skratt, vakna upp med två för många människor i sängen (eller ja en person för mkt med tanke på att viktoria redan stuckit på jobbet...) . SJUKT ROLIG KVÄLL

without you

Publicerad 2011-12-01 14:30:31 i Australien

imorgon blir det sova hela dagen och sedan jobba 6.30 till close. efter det blir det förhoppningsvis dra till kingscross och käka taco och dricka lite drinkar på kevins jobb. kommer bli mycketmycket bra. fin bild på mig sen förra fredagen då jag och viki festade för oss själva och hade fett med kul
suger att vilja prata med någon då sambon sover och ingen jag vill prata med (no offence) är inne på fb.
vågar inte heller smsa dig....

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela