ipe

kissemisse

Publicerad 2013-03-26 21:34:45 ihemma i skelltown. hos pappa, just hemkommen från besök hos katten ovan. jag är så kär. så himla söt busig underbar. i april får du flytta till kusmark ♥

but if you close your eyes

Publicerad 2013-03-24 13:57:49 i Allmännt

 
alltså, varför bryr jag mig inte om tentan ? känns som att de spelar ingen roll hur de går. jag hoppas hellre på att ha lite tur på frågorna imorgon än att sitta och skriva en extra tenta idag ? 
 
min helg har iaf sett ut på detta sätt: fredagkväll blevde att umgås med sara och frida, äta lite gott och kolla gladiatorerna. igår (trodde förövrigt att det var söndag då) pluggade ja lite, en tenta som ja skulle stekt på om den varit tentan vi ska skriva imorgon (men den var rätt gamal, de nyare är svårare). sedan blevdet en 2 h prommenad med sara och köpa lite för mkt godis på godishuset (därinne går de inte behärska sig). när ja kom hem berättade mig kropp för mig att jag fortfarande är sjuk och var tvungen ligga i min säng hela kvällen (jag shoppade inget även fast ja ville. duktig isabell). och idag, inget, redigera och publicera bilder, inte plugga. kanske ska kolla lite trueblood?

ive got my heart right here

Publicerad 2013-03-24 13:47:17 i Övriga resor

 
eftersom vi på rundturerna åkte mycket buss var de OMÖJLIGT att få bra bilder på det som visades på andra sidan om man inte ville att bilderna skulle se ut såhär ;)
 
MEN, nu känner jag mig iprincip färdig med publiceringen av bilder från ny-resan. skulle tipsa alla att åka dit, det är en stad som måste upplevas. jag ska dit igen, frågan är bara när !!!

BROOKLYN

Publicerad 2013-03-24 13:42:02 i Övriga resor
 
brooklyn är verkligen en kontrast till manhattan. mycket mycket mysigare och lugnare, men fortfarande sjukt stort. om det var en egen stad skulle de fortfarande vara en av usas största. iaf, VÄLDIGT trevligt och jag är mkt glad att vi tog oss ut dit. priserna var även bättre här på mat osv. känns familjevänligare, säkrare (inte för att manhattan känns osäkert på ngt sätt) och mer avslappnat. tog tyvärr inga bilder "mitt i smeten" där alla butiker/restauranger var. finns även stora områden med judar och massa olika nationaliteter som bor här.

central park

Publicerad 2013-03-24 12:52:14 i Övriga resor

 
central park. om jag inte redan hade fått vårkänslor tidigare hade jag utan tvekan fått det där. så himla mysigt (och gigantiskt). det är inte bara ultimata platsen för att ta en morgon-jogg eller åka runt med häst och vagn, utan också hem till massor av djur. minns inte hur många årter som lever där men flera hundra. allt från ovanliga fåglar till tvättbjörnar och ekorrar som jag såg massor av. 

the city that never sleeps

Publicerad 2013-03-24 12:19:16 i Övriga resor

 
har harni några bilder på området just vid times square. kasnke inte dom bästa, forade bara här första kvällen påväg till/från restaurangen så dom är tagna i all hast. skulle gärna gå här igen, gärna iklädd högklackat påväg till en fancy nattklubb, men de får bli nästa gång ;)

will you come party with me in my castle?

Publicerad 2013-03-21 22:11:51 i Allmännt

Fredag: plugg sen kolla gladiatorerna med sara
Lördag: plugg sen flyga på min supersnabba kvast till ume och festa hos viki (nej de sista ska ja inte göra men ja önskar att ja kunde)
Söndag: plugg
Måndag: skriva tenta och sen åka till skell
Tisdag: åka till kus, följa och titta på en kissemisse vi kanske ska köpa (A) 
Onsdag: hänga med allec&pontus och deras goungar
Torsdag: SEMIFINAL ETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och sen feeeeeest!
Fredag: Storklinta och skidor med jenny mattias! mysa med emme och mamma och mormor
Lördag: Middag och hockey på Olearys och sen FEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Söndag: bakisdag sen åka med jenny mattias och emme till mamma och kjells nyköpta stugan för middag
Måndag: åka tillbaka till lule och HÄMTA UT MINA PAKET PÅ ICA!
Senare: fortsätta med skolan, börja om med träningen (ska vara frisk då!!!!!), fest till helgen? ;)
 
+ massor massor mer ;)
 
om jag dom närmsta dagarna verkar neråt påminn mig bara om att ja har en förjävla bra vecka framför mig !

what i need

Publicerad 2013-03-21 21:55:06 i Allmännt

 
en bild på min busiga bästis (varför har du inga skor på dig?) som jagade mig med stenkastning! LÄNGTAR TILLS SOMMAR!!!!!!!!!!!!!!!
 
just nu är ja jättejätteglad och lyssnar på partymusik. gissa vad jag har gjort? tyckte inte det räckte med en hm-beställning (beställde igår) utan beställde lite grejer från nelly också! JAG ÄLSKAR KLÄDER och längtar tills dom kommer! man ska väl göra vad som krävs för att bli glad va? hela dagen har ja varit nere (matteplugg och sjuk) men why not avsluta bra :) 
 
dock får jag inte ta del av mina nya kläder innan jag åker hem till skell (måndag) utan jag ska ha en underbar vecka med familj & vänner först ♥ (dock mattetenta på måndag absolut först........)

i told you

Publicerad 2013-03-19 12:56:55 i Musik

 
 
matte2 omtentan skriven. idag har jag varit allt annat än på topp. inte bara gjort 1 klatig sak eller 2. skulle nog säga att 3+ bröjar närma sig och dagen är inte slut än. annars är måendet inte helt hundra. less på att äta alvedon och treo 293874932 gånger per dag för att inte bli liggande av huvudvärken. jag är inte sjuk men inte frisk. känner mig bara svag vilket jag hatar. kan inte träna :(
 
denna låt för mig att inse hur mkt jag älskar piano. ljudet och kännslan. saknar att spela. i mitt framtida rika jag då jag bor i mitt drömhus ska jag helt klart ha ett gammalt vackert piano eller en flygel. 

touch the sky

Publicerad 2013-03-18 18:57:00 i Övriga resor

 
dessa bilder är altså tanga från 82a (om ja minns rätt) våningen på empire state building. första och andra bilden rakt öster ut och tredje och fjärde söderut. om ni kollar mitt på sista bilden ser ni frihetsgudinnen :)
 
säga vad man vill om oenhetlig redigering på bilder men VAFAN de fick bli så haha. detta blir nog allt för ikväll, men imorgon eller nån annan dag iveckan ska bilder på timessqare, central park och brooklyn upp :) håll utkik!

show me how to lie

Publicerad 2013-03-18 18:12:19 i Övriga resor

 
utsidan av kyrkan. i skitväder !!!!
 
kyrkan var iaf ett av våra första stopp på vår "manhattan-rundtur". på grund av vädret så tog ja inte så många bilder (och dom jag tog blev skit). men vår guide (som var en helt otrolig kvinna) pekade ut många kändisbostäder, viktiga byggnader, museeum , gallerier osv. vi såg frihetsgudinan och world trade center husen som håller på byggas upp (och känns inte som ja behöver nämna madison square garden och empire state building efterssom vi såg dem från hotellet hehe). hon berättade även många spännande historier om hela ny och speciellt om stadsdelen harlem där honsjälv bodde. 

i saw you cry

Publicerad 2013-03-18 18:03:32 i Övriga resor

 
bilder från en kyrka (minns inte namnet) som JAG TROR låg på nord-västra manhattan (om inte mitt lokalsinne lurar mig alltför mkt). mest känd för sina otroligt faschinerande (och många) glasfönster som föreställer ALLT (sportbilder, titanic, bilbliska figurer etc etc,). helt klart vackraste och häftigaste kyrkan jag varit in i. och sedan jag börjat läsa kursen arkitekturhistoria på skolan ser man allt på ett litet annorlunda sätt också, man bröjar reflektera över den gothiska stilen och försöker hitta andra arkitekter från längelänge sedan kyrkarkitekterna fått inspiration från ;)

if i close my eyes forever

Publicerad 2013-03-18 17:14:26 i Allmännt

lägger upp mer ny bilder ikv. detta är efter busschaffisen råkade krascha in i trotoarkanten
 
helgen upp och ner. smakade ny b&j smak som inte va nån höjdare. insett att enda tv-programmet jag slått på tvn till senaste åren typ är gladiatorerna haha? och nu är tentorna högt upp på tapeten. gjort två gamla matte2 tentor idag (provet imorogn) och ena fick jag U (underkänt) och andra 5 (dvs högsta betyg). man kan altså säga att de kan sluta hur fan som hellst. wish me luck!

ville bara säga

Publicerad 2013-03-14 16:46:24 irädisor är så himla gott. blev glaaaad då ja hittade de på ica igår. men farligt då man har de i kylen och kan gå och småäta dom hela tiden

got to be true to myselfe

Publicerad 2013-03-14 16:10:10 i Allmännt

 
torsdag idag, helg snart men rädd att denna ehlg inte kommer innebära helg för mig. på bilden ser ni då mig för ca 2 minuter sedan. humöret är hellt okej odag bara tröttheten som inte är som den ska. vaknade nio då väckarn ringde men klarade inte av att kliva upp då. elva tvingade jag mig ur sängen och bestämde mig för att ja inte orkade åka på skolan och plugga utan att plugga hemma istället. har det hått bra ? njaaaaaa har kollat två girls-avsnitt, diskat, kollat på ALLA bloglovininlägg jag missat under resan och annat man kan roa sig med en dag som denna. 
 
livet är ändå rätt så bra om man bara kopplar bort att jag har två mattetentor att skriva (och en ekonomi som jag nog kommer skjuta upp ännumera). solen skiner och man får ha solglasögon till skolan, förhoppningsvis får jag snart använda min nya skinnjacka, slutspel i hockeyn och iår skall vara året vi tar hem guldet, snart påsk och en längre vistelse hemma så man hinner träffa massa änniskor man saknar. och förövrigt har jag och mina sköna bönor bokat in oss på en gratis trerättersmiddag i april, de kan ju faktiskt löna sig att kolla sin ltu-mail då och då. 
 
aja. middag snart, kommer inte orka göra ngt seriöst så blir nog sallad/frukt + proteinshake. sedan 1,5 timma träning. hoppas att john blund vill hälsa på mig tidigare inatt för imorgon ska jag vara på skolan åtta. wish me luch

to try is good but it's not enough

Publicerad 2013-03-14 01:07:47 ide är fan helt otroligt. går runt hela dagen och är trött, känner mig halvt jetlagad, men inte fan kan ja sova nu ikv? klockan är efter ett och jag känner inte för sova. jag har ju nå jävla fel. kvällsmänniska så de bara smäller om de...

som ni nog sett har ja lagt upp shopping och hockey bilder från ny. hade tänkt redigera hockeybilderna så dom blev snygga men orkade inte (a) imorgon kommer kanske lite turistbilder om ni har tur, fårse om dom också blir oredigerade.

har iaf skrivit mattedugga nr två idag och känns ca tusen gånger bättre än jag trodde innan. finns god chans att ja får extrapoäng till tentan! på tal om tentor längtar jag inte!!!

puss och godnatt på er nu!

madison square garden

Publicerad 2013-03-13 19:58:00 i Övriga resor

 
madison square garden är en sjukt mäktig arena (som förövrigt enbart låg ca 50 meter från vårt hotell). och våra platser blev högst upp, på absolut högsta raden. även om man inte trodde de från början så såg man allt väldigt väldigt bra, speciellt vid målet närmast. 
denna match var även den en riktigt bra match men pga att jag troligigast hade feber kunde jag inte njuta lika mycket som jag bordat. tråkigt också att rangers inte heller vann

prudential center

Publicerad 2013-03-13 19:40:00 i Övriga resor

 
från manhattan tar det ca 20 minuter med tåget att ta sig till jearsy och prudential center som är devils hemarena, där jag såg min första nhl-match. devils - buffalo. matchen var absolut inte den bästa hockeymatch jag sett. ganska tråkig och händelselöst och skellefteå hade lätt kunnat spöa skiten ur båda lagen som dom spelade då. tack och lov blev den bättre mot slutet och jersey kunde, på straffar, vinna rättvist. 
matchen mot winniepeg jets var dock andra bullar. sjukt underhållande ishockey men bra tempo och många snygga detaljer. ren hockey, felfria dommare och ingenting alls att klaga på. även den slutade 3-2 efter straffar.en av huvudpersonerna denna match var målisen: hedberg aka moose (folk moooooooo-ade efter varje snygg räddning) som gjorde en riktig höjdarinsats. 
efter båda matcherna hade vår reseledare, micke (hockey-agent, känner rätt människor), fixat passerkort så vi fick träffa adam larsson (som ej spelade första matchen men den andra mot jets) och johan hedberg. 

nhl

Publicerad 2013-03-13 19:14:45 i Övriga resor

 
tre matcher blev det: devils - buffalo, rangers - ottawa & devils - winnepeg. hockeyn var FANTASTISK, men själva upplevelsen var väldigt olik den man får då man ser en match i sverige. nhl-hockeyn går i stora drag ut på att äta och dricka öl. om ölen tar slut fem minuter in i en period går man självklart och köper en ny och blir borta minst en kvart. 
 
finns inte heller någon ståplats eller klack på plats, utan skrikandet görs av alla på sittplats. DOCK absolut inte under hela matchen. något "lets go rangers" eller "lets go devils" stundvis. men nog fan blire livat efter mål, eller då och då när decibelmätare med orden "louder" kommer upp på skärmen. på plats finns även cheerleaders som dansar! pausunderhållning finns även de. frågetävlingar, korvätartävlingar, "under vilken hjälm döljer sig pucken"-tävlingar osvosv. VÄLDIGT få sekunder då de inte händer ngt på planen/skärmen. men det är klart, isens ska skrapas ca tre gånger per period av ca 10 pojklar med isskrapor (dvs REKLAMPAUS) så något roligt måste dom ju hitta på. 
 
med detta vill jag ändå inte påstå att dom inte tar hockeyn oseriöst, tvärtom. det är bara helt enkelt underhållning på ett annat sätt, och en annan nivå, med en öl i handen tuggandes på en pizza-slice. 

gucci

Publicerad 2013-03-13 18:35:35 i Kläder & Shopping

 
handlade ju förresten även på taxfreen. en liter sprit (betydligt billigare än sverige) och parfymen ja sprutat på mig VARJE gång ja gått in på åhlens säkert 6 månader nu. 

shopping nyc

Publicerad 2013-03-13 18:31:00 i Kläder & Shopping

 
detta blev altså vad jag hittade shoppingväg. första bilden: victorias secret. helt galet därinne, ville ha allt typ, så jävla underbart. andra bilden: ingen aning va affären hette men billigt som fan vare. gick inte prova därinne så man fick chansa lite. två skjotor, en "kavaj", linne & klänning. tredje bilden: kjol från the loft och smink från bare minerals. femte: allas vårt älskade hm. fyndade underkläder på rean. sjätte bilden: kofta med transparent randig rygg och söt skjorta från forever 21. sista bilden: zara. även om sara finns i sverige (dock inte häruppe...) är de alltid underbart shoppa där. hittade en skinnjacka jag gillade (bra pris dessutom!!!), en snygg klänning och tröja. 

söndag

Publicerad 2013-03-03 23:05:18 iväldigt förånande att jag inte förrän nu lagt upp bild på apelsiner då ja äter mellan ett och tre kilo varje vecka. lite halvt beroende sådär men de är ju sågott!!!!

ikväll har ja iaf städat och tvättat. imorgon blir det packa väskan. tisdag åker jag till skell och onsdagmorgon tar vi förta planet till arlanda och sen åker vi. HELT SICK!

fyra bra

Publicerad 2013-03-02 17:25:51 i Musik

 
 
varför inte lägga upp lite musik idag också? ja lyssnar ju faktiskt på spotify typ alla timmar på dygnet jag är hemma och är vaken. dessa fyra låtar är väldigt populära hemma hos mig för tillfället :)

and it's coming closer

Publicerad 2013-03-02 16:30:00 i

idag pluggar jag. tyvärr inte matten som man kan skymta på min fina bild. plugget går iaf skitdåligt och jag fattar inget :) dagen börjades iaf med en timmas bodypump, snart blire middag och sen gå till linnea> hemmakväll> mysa på klintis.
har även gjort en ny beställning från fitnessguru. gillar deras grejer och känns verkligen som jag får ut mer av träningen! beach13 here i come!!!!!!!!!!!

so we put our hands up

Publicerad 2013-03-01 17:43:00 i Musik

 
 
första gången ja hörde låten thrift shop tyckte ja ärligt att den sög. hårt. femde gången började ja kunna tycka den var rolig. sen dess (ca 9328 gånger); nog fan har jag sjungitdansat och gillat den. MEN. denna låt, gjord av samma grabbar. den har ja gillat sen första gången. så jävla skön

and then we go back, this is the moment

Publicerad 2013-03-01 17:26:11 iblåbärspankaka är så fruktansvärt gott. efterrätt till middag typ?
fredagkväll nu och så förbannat less på de jävla differentialekvationerna att ja spyr. tänkte köpa nya maraboun eller nån av de nya bj-smakerna för att hälsa helgen välkommen men vårat kära ica hade inget. blev lakrits ist! har iaf knappt nå planer i helgen borde bara plugga och vila. menmen vi ser.
ha de gött ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela