ipe

just dream away

Publicerad 2013-05-28 01:17:49 i Allmännt

förra årets yra med min nattispattis
 
måndag idag (eller ja igår). efter förlite sovtimmar lör-sön så kunde ja självklart inte ta mig ur sängen imorse och det gör att jag inte kan somna tidigt ikväll. alltid detta problem ;) har iaf varit ganska dålig på plugga idag men iaf ritat lite. tränat ett cxwork-pass och vanliga prommisen runt sjön! imorgon blirde att försöka ta sig till skolan så tidigt så möjligt och sitta ute och gräsmattan och sola/förhöra varandra på arkitekturhistorian. vi har fan tenta på lördag, dvs ingen brännbollsyra för min del :( MEN ja överlever kankse, alla som ska dit får ha de underbart jag är avis på er ! 
 
aja, fårse vad denna vecka har att bjuda på. har INTE tänkt att sitta och plugga 24 h om dygnet. lite ska man vål få njuta av det fina vädret, att det snart är sommar, god mat och underbara vänner med :)

du kämpar mot alla impulser i ditt inre

Publicerad 2013-05-28 01:03:53 i Allmännt

 
min helg har varit sagoligt bra. haft helt galet kul!
fredag grill mys letsdance och jordgubbar med mina fina brudar.
lördag startades med att åka in till stan (nercabbat hehe), strosa runt och bli några klädesplagg rikare sedan hem och börja förbereda inför kvällens surströmingsmiddag och party. många surings-oskulder togs och de var förvånadsvärt positivt? bara en som sprang i skogen och spydde ;) sedan börjades de hälla i sig vin och shotts och allt möjligt och tillslut blevde taxi till stan och för första gången ut på olivers! vi ägde dansgolvet men stannade inte så länge utan  gick istället och kastade lite macka i vattnet. buss hem och kvällen avslutades med kubb/gitarr spelande med några fulla grabbar!
söndag spenderades solandes på gräsmattan med frida. blev icasallad, cola och lakrits med. SÅGOTT

om du sträcker ut din hand

Publicerad 2013-05-23 22:31:58 i Allmännt

 
dagen har vare nice även fast jag befann mig på skolan mellan 8.30-18.00. fysik och arkitekturhistoria. hela eftermiddagen sittandes/liggandes på gräsmattan och diskutera byggnades och arkitekter, ganska mysigt faktiskt :) och fick mig ju en dajmstrut också hehe
 
men fredag imorgon igen. skolan och rita lite, kvantum och sen hem till mig och grilla chilla och några glas. lördag blir planerna att dra på stan och kanske hitta nå fint för att senare på kvällen ha surströmmingsmiddag med massa kuliga prickar. dricka, kasnke spela kubb eller ngt annat somrigt och sedan dags för partybåt igen. söndag bakisdag på gräsmattan igen. känns som en hyffsad repris på förra helgen men vad gör väl det, den var ju underbar ♥

du har missat tusen varma nätter

Publicerad 2013-05-21 22:44:06 i Allmännt

 
idag har jag varit med om kaffekoppsexplosion, gråtit mer än jag någonsin gjort till ngt serieavsnitt, pluggat lite arkitekturhistoria, haft skissark på skolan, diskuterat ÄN EN GÅNG hur man uttalar ordet shorts, varit lycklig över vädret, prommenerat milen runt sjön med sara och nu tar jag de bara lugnt
 
hoppas ni också haft en bra dag :)

hot tamale

Publicerad 2013-05-20 11:46:57 i Allmännt

 
sorry för dålig uppdatering. har nämligen varit utan internet över en vecka men nu är de fixat ! men kan ju iaf försöka köra en kort resume på saker som hänt: förra helgen var natta och lina här och hälsade på. det blev festligheter och utgång på stuk med liveband. trevligt trevligt! :) veckan flöt på ganska snabbt och bra. pluggat lite men inte lika mkt som jag borde. träningen funkade mån-tis men sen blevjag halvdålig igen.. fredagen dag på stan för mig med keratinbehandling och lite shopping, och kvällen bjöd på gill och lite alkohol med fröken tordhall. lördag spenderades även den dagen på stan, äta den godaste glassen ja ätit i mitt liv typ, sen blevde grill på gräsmattan även denna dag innan vi begav oss mot klint och för förfest och eurovision. senare på kvällen blevde att dra in till stan och festa på en båt! SJKUT KUL KVÄLL!!!! söndag spenderades i bikini på gräsmattan med mat och söta tjejer. lyckades bli gasnka så röd hehe. har ju även följt hockeyvm (såklart) och stort grattis till våra svenska hjältar!
 
men NU är de måndag igen och kanske dags att bli lite seriös. enda jag gjort hittils idag är att städa lägenheten. men plugget tar emot. funderar till och med på att skita i lektionen klockan ett. aja vi fårse hur jag gör! 

what to do?

Publicerad 2013-05-02 22:58:34 i Allmännt

 
jag går i skolan, jag försöker plugga så gott jag kan men de är på långa vägar inte nog. jag vill känna mig hyffsat nöjd med mitt liv men oftast känns det som de enda som gör mig glad är fest och shopping? vad ska man göra? vad ska man hitta på för att få en mera spännande vardag?
så ofta rastlös, inte för att jag inte kan sysselsätta migsjälv de är jag ganska duktig på. skulle gärna ha mera tid och hinna med mera saker som spela gitarr och fota, saker som gör mig lugn. älskar den kreativa tiden på natten MEN tydligen då man ska sova för att orka morgondagen?

VALBORGS

Publicerad 2013-05-02 22:47:51 i Festbilder

 
blev en otroligt lyckad fest. kasnke inte så valborgsaktig (inga eldar, raketer osv) men vi klarade oss bra med lekar spel och andra påhitt. SJKUT underbara människor och skulle nog gissa att genomsnittliga promillehalten var långt över de rekommenderade. TACK FÖR KVÄLLEN

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela