ipe

fish?

Publicerad 2011-10-29 11:46:00 i Australien

jasi hur är livet i bondi beach? rullar på, fredag blevdet 10 timmars pass och lördag=halloween blir det ännu mera jobb. älskar att jobba. det är fantastiskt ♥ annars har jag fått testa livet som kock. trodde min chef skämtade då han ringde och bad mig hoppa in men icket. det var ju trevligt wiiiii
bilden föreställer iallafall vår (bulmash hehe) fina kattmugg som jag gillar att dricka min caramel-latte ur. typ det enda jag kommer sakna då vi flyttar!
som ni kanske märker är jag inte så taggad på skriva just nu (innehållet är inte det bästa hehe) så nu skiter jag i det. HA DET BÄST !!!!!!!!!!!

vikas

Publicerad 2011-10-28 19:35:00 i Australien

inte helt ovanligt att vakna av ett sådant här sms av alkis-chefen som älskar att ändra våra jobbartider hit och dit... och ja han gilllar även att kalla oss darling... han har även kommit på ett eget smeknamn till mig: issie... like?no...

jag längtar efter:

Publicerad 2011-10-25 23:59:00 i Australien

att ha internet hemma, svenska kranar i duschen, ny musik i ipoden, att spela gitarr, att baka och äta god hemmagjord mat, min älskade zakkepojke, min säng, att kunna känna trygghet, att göra ingenting och slökolla på film/serier, svenskt godis, att ha en garderob med lite urval, snö (HAHAHHAHAHAHHAHAHAHnä), nytvättade kläder, att ha koll på vad som händer alla människor & ute i världen, att prata regelbundet med alla människor jag vill prata med, att inte behöva spendera 99% av all vaken tid på jobbet,


och självklart min älskade familj och mina underbara vänner ♥

fantasilöst?

Publicerad 2011-10-25 10:47:00 i Australienupdate två dagar i rad, det är inte dåligt det.
kan bara säga att jag fick regn på min lediga dag. SUUUGER. hade ju planerat att jobba på brännan. nä men nu är det bara tagga jobba 967234723982379 timmar resten av veckan. sitter på smooch och är ensam och inlåst här för tillfället haha. matt (killen som jobbar här) stack på affären och litar tydligen så pass mycket på mig för att lämna mig här! borde typ sno något gott men jag är för snäller, hoppas han bjuder mig på något när han kommer tillbaka, det var ju ett tag sen nu!
annars kan jag berätta att min alkis till chef försöker att göra mig till alkis också... berättade för honom att jag ibland har problem med att sova och han tyckte att en whiskey varje kväll var lösningen på problemet. då jag sa att det nog inte var ngt för mig tyckte han att jag var konstig.... han är dock alltid lite småberusad har vi kommit fram till. sverige och australien har olika syn på alkohol och här är det tydligen okej att vara som han.... fyfan

en chailatte på smooch senare

Publicerad 2011-10-24 11:13:57 i Australien

nu är det snart två månader sedan denna bild togs. känns helt sjukt. det känns inte som två månader sedan vi tog planet (som förövrigt var awesome, lyxig mat, gratis vin och 3 säten var) från arlanda och lämnade sverige. tiden går så fort, jag fattar det inte. visst, ibland känns dagarna otroligt långa. jobbet är inte det roligaste och jag längtar efter tryggheten hemma. men i det stora hela blir jag rädd att allt detta snart ska vara förbi. jag både längtar och är rädd för den dagen i februari jag kommer jobba min sista dag på jobbet. allt vi har kvar då är roligheter, men det är böjan på slutet av denna resa, och jag vill verkligen inte att den ska ta slut. 

hoppas att allt är bra med alla därhemma, tänker och längtar efter er ♥

252 cambell parade

Publicerad 2011-10-20 11:10:13 i Australien

Nu ska jag berätta om min dag:
Började med att jag och viki drog ner på stranden, varmt som satan hansjälv. halv ett ringer vår chef till viktoria och säger att hon ska börja jobba 4 timmar tidigare (vår chef är lite, som han är). jag lämnas ensam, köper världens godaste glass. Drar hem då jag börjar känna mig less, gör mig iordning. kl 4 blevdet "lägenhets"visning. JÄVLIGT LYCKAT. Nu är de bestämmt att om mindre en månad ska vi flytta från vår ruttna bulmash-lägga. Sticker in till sydney imorgon och signat kontraktet. FYYYYYY SÅÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAA! Kommer då ha internet på rummet ;) Iaf sen var jag mycket taggad på livet, gick och köpte frukt och onyttigheter. Käkade min $1 pasta som smakade bättre än vanligt! Gick ut och satte mig på gräsmattan bredvid stranden och käkade mango. Sen ville jag inte sitta inne i ris-läggan utan gick på smooch (snygg killen jobbade heheh) och köpte en latte så jag fick lite internettid!

it's like a drug

Publicerad 2011-10-13 13:15:00 i Australien

boots 8-9 cm nice / skorta med hål / smygtitt på preliminär nyårsklänning / snygg rygg klänning / liten svart bra enkel väska / tygpåse som värnar för miljön / rea-tröja / basic-linenn / bikini

kackelacka

Publicerad 2011-10-12 15:52:00 i Australien

blev lite utgång med tjejerna (micaela/hon i rosa jobbar med oss på seafood) i helgen :) lyxdrink (dyr som satan) på ravesis och sen lite chill. trevlig kvälll i högklackat hehe :)

drink like a fish

Publicerad 2011-10-12 10:47:00 i Australien

JOBBJOBBJOBB. sorry för dålig uppdatering men att sitta vid datorn är inte prio ett (är det isabell som talar?!?!??!?!). allt är iaf hur bra som helst. varit ute på en låångprommis idag till coogee som ligger drygt en timmas strandprommenad härifrån. grymmt vackert överallt åhhh... såg en fet stor ödla också det var häfligt :)
Har fått lön och har shoppat lite heheh. blider kommer inom kort ;)

kings cross

Publicerad 2011-10-02 11:01:58 i Australien

fest igårkväll. blev bjudna på x antal drinkar och fick skjuts hem (TACK annars hade vi säkert inte varit hemma än). råkade komma en timma sent på jobbet för missat att de ställer om till sommartid nu hehe ;) 

Ta en titt på vikis blogg

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela