ipe

what goes up, must come down

Publicerad 2011-03-31 18:11:43 i Allmänntikväll gällerdet och ikväll smällerdet.

min kännsla i lördags morgon var att vi skulle ta 4 raka, fårse om jag hade rätt. spännande iaf bara en timma kvar nu. annars då? taggar INTE högskoleprovet på lördag, är faktiskt nervös, men mest för att jag inte vet ngn som har samma klassrum som jag. dock bjuder kvällen på lite trevligheter så överleva kommer jag förmodligen ;)

btw bilden är snigggg

im in love

Publicerad 2011-03-27 20:35:01 i Kläder & Shoppingjag vet hur det kommer sluta... den måste bli min även om de kommer svida i plånboken
kan dock inte beställa idag, DEN FÅR INTE TA SLUT
länk

EDIT: OJ kanske råkade beställa hehehhehehe

freitag

Publicerad 2011-03-19 14:43:20 i Festbilder

rolig kvälll, förfest med trevliga brudar, daaaaans på mollys och efterfest här hos mig.
togs dock ALLDELES för lite bilder!

everything

Publicerad 2011-03-15 23:04:05 i Allmänntjag önskar jag vore på en strand och kände vinden mot kinden. jag önskar jag hade hår som räckte till midjan. jag önskar att jag hade en vacker sångröst. jag önskar att jag hade tålamod. jag önskar att jag hade minst en snygg och betydelsefull tatuering. jag önskar att jag levde mina dagar utan måsten. jag önskar att jag var bättre på gå i högklackat. jag önskar att jag hade fräknar. jag önskar att jag hade någon som höll min hand. jag önskar jag bodde i ett varmare land. jag önskar att jag slapp vara ensam då jag inte vill det.

men jag skulle aldrig önska mig ett annat liv än just det jag lever.

i only wanna be with you

Publicerad 2011-03-13 14:56:03 i Allmännthur kan man beskriva denna dag allra bäst?

kanske precis som det är, en tvättäkta söndag. imorgon börjar skolan om. ligger i sängen och känner på mig att jag inte kommer orka ta på mig kläder idag. kommer inte heller orka plugga ett skit. att skjuta upp saker så längt de bara går är ju underbart?
finns så jävla många saker att tänka på. så många tankar som snurrar runt och aldrig riktigt klarnar upp till vad som vore bäst för verkligheten. egentligen vet man vad som är det bästa men man kan inte hjälpa vad man känner, right?

tjejmiddag

Publicerad 2011-03-13 13:32:55 i Allmänntdenna trevliga tjejmiddag spenderades med (endel av) mina älsklingar från förr. tack natta fia viccan ewe bina sara för en supertrevlig kväll och spec tack till viccan som lagade den underbara maten ♥ måste göras oftare!

im lovin it

Publicerad 2011-03-01 16:00:28 i Kläder & Shopping


genomskinlig tröja med hål på axel; weekday


billiga sommarskor; HM


värmeskydd; kicks, ansiktsgrejor; apoteket

ursäkta för dåliga bilder utan gedigering men orkade inte ngt sånt :D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela