ipe

du har makten att bränna mig

Publicerad 2012-09-28 21:36:00 i Allmännt

eller varför inte lite popcorn?
 
fredag IGEN. veckorna flyger iväg men självklart helgerna med. varje dag denna vecka kan beskrivas på detta sätt: skola - plugg på stuk - hem och stresslaga/äta middag - träna - chilla och godnatt. idag blev de ingen träning men blev fysikdugga nr 2. sedan satt vi till halv 8 med fysiklabben. PÅ EN FREDAGKVÄLL! handlade och drog sedan hem och käkade lyckad fiskgratäng i min ensamhet vid niotiden. nu ska ja bara ta de lugnt (,frysa) och kanske kolla nån bra film ikv. köpte passionsfrukt som ja kan mumsa på :) 
 
morgondagens planer är ut i skogen med mina skogsälskande vänner och plocka svamp/lingon. sen stan. sen party. kommer bli en nice dag :) 
 
ja läääääääääääängtar tills mitt nelly paket kommer!!!!!!!
HA DE BRA!

det fanns någonting annat

Publicerad 2012-09-18 21:08:12 i Allmännt

jag, 2008
 
man blir så lycklig av ett riktigt lyckat träningspass. träningsvärken från gårdagens gym känns mer och mer, och tröttheten från dagens sh'bam börjar komma. så jävla lycklig man blir av att dansa och svettas. så jävla underbart. nä jag har bannemig gjort mitt för dagen och nu är de kanske dags att kolla på någon film innan john blund får komma och hälsa på. godnatt :)

helg!

Publicerad 2012-09-14 15:52:34 i Allmänntfysikdugga, CHECK. kändes bra. ikv kommer viccan, stan imorgon sen resten av brudarna. förförfest, hockey, förfest, stuk. kommer bli en BRA HELG ♥

should we fight, or turn around

Publicerad 2012-09-12 22:42:04 i Allmännt

 
från en jävligt tung start på veckan känns de som allt ska ordna sig (även om vi har fysik-dugga på fredag) och bli en kanonvecka. riktigt bra dag idag! fysik, matte, sitta och plugga, intresseanmält mig som bartender på stuk, gymmat. kommer fan inte kunna gå imorgon men vad görväl de? GLAD ISABELL

have to keep on moving

Publicerad 2012-09-06 23:16:00 i Allmännt

 
ja, jag lever. ja jag har de bra. pluggar tränar sliter och sover för lite. typ. dygnets timmar är för få och det är med vissa tvivel man ser på framtiden. men allting har en tendens att lösa sig i slutändan så mig gåre ingen nöd på. imorgon har vi klarat av en skolvecka. bara 1/2 ämne ja känner ja ligger efter i och de är ju relativt bra kämpat?
 
jag borde skärpa till mig och lägga upp bilder på lägenheten men har sett ut som ett bombnedslag här enda sen jag flyttat hit. jag HINNER inte städa jag HINNER inte tvätta. det är ett under att jag hinner äta och diska? skulle även vilja lägga ut bilder från nollningen men det är så illa att jag inte har några. inte tagit med mig kameran någon stans. 1000 saker jag skulle vilja hinna men har 1000 saker som kommer före dom 1000 sakerna. typ. 
 
annars då. planer för helgen? fårse vad som händer imorgon, fredagkväll. lördag förmodligen förfest>stuk . hann tyvär inte fixa biljett till slutsålda norrskensröjet men det är inte hela världen! även lite blåbärsplockning inplanerat på lördag :)
 
som även två av mina käraste vänner påminnt mig om senaste dagarna. för ett år sedan. det var då vi gjorde några av våra största drömmar sanna. känns så långt bort och så nära. så overkligt. lika overklig som livet här hemma kändes från andra sidan jorden. kan bara säga att jag sakar de. som fan. då man upplevt ett liv som är så bekymmerslöst och fritt är de svårt att komma upp till ytan igen. 
 
med 1000 tankar i skallen som handlar om nu och då, saker som är sagda och osagda, funderingar och frågetecken, säger jag godnatt och tack för denna gången, saknar er mina fina skelleftemänniskor ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela