ipe

its getting closer

Publicerad 2013-07-29 23:09:49 i Allmänntny vecka och min bloggning är inte på topp. har iaf varit med om en toppen trästocks helg, ännu en jobbarvecka (underbar sådan, tagit med barnen till havet, badat i barnpoolen, ätit glass osv) och senaste helgen har jag målat klart mina köksstolar samt haft en trevlig kväll på verandan!

nu börjar de dra ihop sig. onsdag åker ja till luleå och flyttstädar och torsdag är nya lägenheten min!

ska förövrigt beställa en svindyr lampa, men hittar verkligen ingen annan som jag vill ha lika mycket.

och förövrigt2 så blir de mörkare och mörkare nu på kvällarna. kan inte bestämma om jag är mer ledsen över att sommarn är slut eller glad över att flytta tillbaka till luleå och få ordning på mitt liv igen :)

bara jävelskap

Publicerad 2013-07-11 19:56:56 i Allmänntknäet åt helvette. förkylninen och hostan suger. förlite sömn.
och värst av allt; var med om viltolycka idag. körde längst e4 då ett djur hoppar fram och jag hinner inte bromsa. vet ej vad de var för djur men förmodligen en mårdhund. jag är oskadd (fysiskt) men bilen fick liten skada. så jävla hemskt, mått skit hela dagen pga detta.

hoppas er dag varit bättre än min

lite kläder

Publicerad 2013-07-07 21:52:00 i Kläder & Shopping

 
man ser inte riktigt detaljerna på klänningarna, ni på spana in dem om jag vågar använda dom snart ! första från ginatricot andra från asos. båda tröjorna från bikbok. skor från asos med skyhög klack. och mina favoritjeans från bikbok som var på 70% fucking fabolous !!!!!!!!!
 
har även köpt bh+trosor, 2 armband, ring, och en nömstrad volangtopp sen jag kom hem till skellefte, men dessa orkade jag ej fotografera¨. nu äre fanimig shoppingstopp på klädfronten. måste sparasparaspara allt till lägenheten

mycket

Publicerad 2013-07-07 21:14:29 i Allmännt

 
kanske ska göra en lite uppdatering om vad som händer annars då när jag lika är igång. bott i kusmark sen i onsdags men bestämde mig för att ta med katten till stan och vara här ett tag istället. vet inte vad det är med mig men blir alltid stressad av att vara ensam i ett hus. ensamheten? menmen kommer nog inte kunna stanna här länge innan katten blir galen av att bo i lägenhet (han är ju van att vara utomhus) så får kasnke åka tillbaka imorgon. förövrigt jobbar jag första dagen imorgon på myran där jag ska vara 5 veckor frammåt. på ett sätt känns det jobbigt att inte vara ledig längre men är nog bra för mig att få lite rutiner. 
annars har jag skrivit på kontraktet till nya lägenheten nu. ska bara ringa och ändra min hemförsäkring och massa smågrejor sen är de uppstyrt. fyfan va ja längtar till den dagen allt bara är klart och jag kan pusta ut och vara nöjd med min fina lägga :) 
enda planerna för veckan än då länge är att jobba, köpa målarfärg, måla mina köksstolar och sen till helgen blir de luleå och hamnfestivalen. 
 
ha de bra alla ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela