ipe

Lördag den 13 mars

Publicerad 2010-03-13 20:27:07 i Allmännt

FÖRSLAG

1. DRICKA ÖL (3.5or från ica eller statoil)

17 röster

 

2. Massera isabell

13 röster

 

3. Gå runnt överallt ute

11 röster

 

4. Sitta på max HELA kvällen fast ”folket” inte kommer förän 11

6 röster

 

5. Chilla utanför calles/olles pga att isabell inte kommer in

3 röster

 

6. Röka brajj (eller vanliga cigg om vi inte får tag på starkare grejer)

3 röster

 

DAGSORDNING

Vi börjar kvällen med att käka lite kokkosnötter, därefter omröstning hur resterande tid skall spenderas (resultatet ses ovan).

 

NU JÄVLAR ska vi vara lite seriösa hära. Vi börjar med att göra en kokkosnötbikini eftersom lina tyckte det var ett bra förslag och hon är så söt. Sen ska vi prova den i älven och se om den tar in vatten. Om den gör det kan vi ge den till myrerna, om inte så får vi slåss om vem som ska ha den på BEACH10.

 

Om man inte tyckte det var ett nog seriöst förslag kan vi baka GODA muffins som är varma och degiga (mums) och käka glass till det. Men det går inte för nathalie eftersom vi inte har bajsmjöl  så därför blir påskkärring ett mera lockande alternativ.

 

När klockan börjar närma sig 10-11 kan vi bege oss ut på skellefteås gator mot statoil och köpa 92879 st 6pack 3.5or (även brajj om dom har det där, om dom inte har brajj där kan vi ringa isabells hemliga kontakt,  han har säkert ngt kul på lagring). Sedan beger vi oss in mot centrum för nya upptåg (nathalie hoppas på att få ligga), tar en sväng förbi de exklusiva nattklubbarna och se om vi hittar någon trevlig människa, om inte det går bra går vi till MAX!

 

Efter  vi gått tillbaka till isabells hem och vi lagt oss tillrätta ska isabell få minst 3 timmars massage, och därefter har alla tillåtelse att sova en behaglig sömn!

 

pz brother

Kommentarer

Postat av: lina

Publicerad 2010-03-14 20:21:17

du kan va söt :]

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela