ipe

I close my eyes to see clearly

Publicerad 2011-04-29 14:19:26 i AllmänntFredag är en underbar dag. den går alltid jättefort. fredagkvällar är alltid trevliga, denna kommer jag spendera hemma hos viccan och där blire blandannat hårfärgning (på henne). Idag fick jag reda på att de gick bra på samhällsprovet så jag ska fortsätta kämpa för vg i samhälls, dvs omprov på mitt igprov på tisdag, uuuunderbart. har prov onsdag också i religion. All vila är slut nu. Pluggpluggplugg. Fick iaf veta resultatet på hp igår, positiv överraskning. Har även i princip skrivit klart låten jag och emma ska framföra musiken. Riktigt trevligt skriva låtar, specellt arrangera dom + musiken. Men jag säger bara en sak; jag suger på skriva texter/låttexter/skriva i allmähet. varför blev inte jag begåvad?

Men imorgon äre valborgs och då smällerdet. Sol, grill, chill, alkohol och goa vänner ♥

it feels alright

Publicerad 2011-04-27 18:39:10 i Allmännt

tänkte bara säga att jag taggar valborgs. ville lägga in ngn fin bild från förra, men kom på att vi inte tog ngra då ?!?!?, tänkte då tarjag förrförra då, MEN VI HAR INGA BILDER FRÅN DÅ HELLER?!?!? vafan händer med världen, 2 sjukt amazing kvällar utan bilder. iår görvi skillnad på det! och mins dubbel så roligt som förra valborgs! ♥


bruuuuudar på lördag smäller det

annars har skolan bröjat om igen, känns sådär. alla jävla måsten och alla jävla prov kan dra. orkar inte plugga, ligger och kollar oth istället.

PÅSKLOVET

Publicerad 2011-04-25 13:09:21 i Festbilder

Som ni redan vet harde blivit lite ridning, annars har detta lov bjudit på häng med vännerna, stan, glass, torsdagkväll blevdet bio och se red riding hood som var mkt bra och sevärd, fredag dag blevde att bege sig till frostkåge och umgås med jenny mattias gulle-emme mamma och kjell, gosis, sol och god mat.

Fredagkväll skulle jag och några trevliga prickar grilla, men halv tio blandade vi första drinken, spontanfeter gillas! Kan bifoga lite bilder:

därefter blev det en trevlig kväll på olles (som avslutades på max men de behöver vi inte prata högt om hehe). lördagmorgon vaknade jag upp pigg och kry (?), efter ett tag begav jag mig mot kusmark, njöt i den underbara solen, sedan bestämmdes de att vi även skulle ut lördag. Förfest i moises brors lägenhet, trevligt folk och även denna kväll olles. mkt trevligt har tyvär inga bilder! Tack alla inblandade ni äger ♥

HÄST

Publicerad 2011-04-21 15:09:55 i Allmännt


HÄÄÄÄÄÄÄST!


HÄSTBAJS!!!!!!!


HÄST?


Tarzan är gullig :]


Sara och T, hon satte ribban för mig och viki


rutinerad tjej oja


viki fick sara att jobba lite också ;)


viccan blev också lite ridsugen och fick avsluta med att visa sina skillz


hahahah veeeems hus :$

here we go again

Publicerad 2011-04-15 12:21:32 i Allmännt10 lediga dagar framför mig, klagar inte!

veckan och senaste tiden har varit rätt otaggad och oseriöst. iaf när det kommer till skolan, inte många gånger man gör det man ska. men denna fredagkväll kommer vara allt annat än otaggad, nu jävlar firar vi lovet ute på skelleftås heta nattliv ;)

förövrigt råkade jag shoppa i veckan. bikini, klänning, skor och ett linne, opsi (A)
och förövrigt 2 taggar vi grillning under lovet? =)

framtiden ser ljus ut om man kollar från mitt perspektiv

Publicerad 2011-04-10 14:25:04 i Isabell

Som ett litet intro kan jag säga att i detta inlägg kommer jag presentera vad som kommer hända i mitt liv det närmsta året. Spännande kommer det bli, och jag har faktiskt inte pratat mkt om det i bloggen, så nu är det dax.

Först och främst ska jag försöka klara mig igenom slutet av trean. Kommer ha en hel del jobbiga prov och med tanke på hur jävla skoltrött jag är kommer det nog inte gå lika skinande som jag hoppas på. Kursprov Fysik B, Matte E, Prov i Samhälls (1 eller 2 kvar?), Religion, massa foto, och egen uppgift i Musik. Dock är det ju kvar roligheter oxå denna termin, Om en vecka har vi påsklov, vi har även kvar valborgs och säkert fler festtillfällen. Är även så att runt 20 maj ska jag göra Keratin Complex vilken kommer bli underbart!

Den 29 maj drar jag och brudarna till Bulgarien en vecka. Kommer bli så fantastiskt. Solen, party, drinkar, dansa, sola, bada, ALLT ♥ när vi kommer hem ska vi vara bruna som pepparkakor, för det som väntar sedan är:

STUDENTVECKAN! Umgås med klassen, sitta vid älven, dricka, hitta på roliga saker. Nä det kommer vara undrebart. En vecka att minnas helt enkelt! Studentdagen/kvällen ska också äga, detta är dock slutet på en 3årig gemenskap, och jag kommer förmodligen inte klara det utan tårar. Men kul har vi haft, och ännumer kul ska vi ha! Många fina människor man kommer hålla fast vi läne :)

Måndagen efter studenten, 13 juni, tar jag planet mot Barcelona. Där stannar jag i 4 veckor och går en bartenderutbildning. Barce känns som en underbar stad, stranden mitt i stan, allt uteliv, shopping, och såklart hoppas jag att jag finner många nya vänner på kursen :) Att jag vill bli bartender beror på att jag jobbat endel med servering, och många jobb kräver att man ska kunna blanda drinkar, så detta är en stor möjlighet för fler extrajobb. Dessutom gillar jag att stå bakom baren, och kunna blanda goda drinkar ser väl ingen som ett minus ;) Hoppas även på att ngn/ngra av mina kära vänner kan komma och hälas på helgen 8-10 Juli!

Då man är hemkommen från spanien blir det sommarjobb som gäller! trodde verkligen verkligen verkligen inte jag skulle ha ngn chans i världen att få ngt emd tanke på att jag är borta halva sommaren, men jag har fått ! överlycklig! På ett hamn-café i furögrund. Typ vid byske. Så jag uppmanar alla att komma dit och fika då jag jobbar! Ska nog bli riktigt trevligt faktiskt, lite sämre betalt + bensinkostnad än att jobba hos pappa, men mkt trevligare.

Lite ledig ska man förhoppningsvis hinna vara, och de ska man utnyttja till att umgås med sina underbara vänner. Trästocks, pdol, sommarkvällar framför en eld, steka på stranden, äta glass, roadtrips, LEVA LIVET! Kommer vara underbart. solen ska skina mycket och man ska leva bakom sina solglasögon. När augusti kommit ska jag och viki fixa sommarens fest. födelsedags/avskeds. kul ska vi ha och många människor.

Avsked till vad kansnke ni nu undrar. jo, är nämligen så att 6 september går planet från sthlm - sydney. VI SKA TILL AUSTRALIEN! helt overkligt känns det nu. Men vi ska till vildlivet, kängururnas, koalernas och giftspindlarnas land. Söka jobb och lägenhet. Vi far dit dagen för oss. Även lite spännande erfarenheter som att dyka i barriärrevet, surfa osv ska vi hinna med. Kanske en sväng till nya zeeland, kasnke en sväng på hästryggen ut i ingenstanns, kasnke lite bungyjump. Mycke ska hinnas med, adventure of life. förhoppningsvis kommer min engelska förbättres en del också ;)

När sommaren är förbi i aussie (dvs svenska vintern, SOM VI MISSAR!!!) ska vi börja bege oss, men inte mot sverige! Utan då för planet oss mot thailand. Där stannar vi ett tag, ca 2-3 veckor vi får se. Där ska vi njuta av ännumera sol och bli ännu mer bruna. Blir kul komma hem till skelle sen och jämföra hudfärg ;) Fårse vad som händer då. Förhoppningsvis hittar man ngt jobb så man slipper leva på bröd och vatten.

Men det är ett senare problem! Närmsta året kommer bli king. Man måste ta vara på tiden man får, och detta gör man enligt mig bäst genom att resa och uppleva saker. Bygga på ens föråd av erfarenheter. Se nya platser. Träffa nya människor. Att låsa fast sig är inget för mig, man måste ta chansen då man får den :)

watcha gonna do

Publicerad 2011-04-05 16:34:17 i Allmännten sånhär dag känner man verkligen hur mkt man älskar livet!

solen skiner och det är varmt ute, skolan har varit jävligt chill (hade egentligen inte behövt vara där), de hade extrapris på mascara puder och deo på hm (dvs allt jag var ute efter), och ikv ska jag och viccan käka glass (anias kanske!!!) och kolla aik spöa fbk. UNDERBART ♥
dessutom lyssnar jag på denna assköna låt!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela