ipe

i wonder where you are tonight

Publicerad 2010-11-28 17:21:09 i Allmännt

är helt o-tro-ligt trött. allting i skallen snurrar runt och ögonlokcen strävar neråt. känslan av att jag har hål bakom ögongloberna. sov ändå rätt länge imorse. antar bara det varit än slitsam helg. stan fest jobb jobb och lite mera jobb. det klagar jag inte över, söndagar "ska" vara på detta sätt.

ny skolvecka på g känns inte helt bra. att mattenationella osv. närmar sig i galloperande fart gör även att jag bara vill trycka på paus. eller kanske bara spola förbi, till jullovet, ledighet. till en bättre tid.

make the world go round

Publicerad 2010-11-23 16:05:20 i Allmännt



dagen har väl funkat.

ska på ett tag och köra cardio kickbox. typ den roligaste träningen :) sen ska jag soooova. men först ska skell krossa modo. iaf. imorogn händer inte mkt (bara de vanliga, skola och träning), torsdag blire hockey på kvällen. fredag blire FEST och utgång. seriöst 2 vita helger irad är fan för mkt. det gör mig galen. taggar fredag iaf! lördag jobb och sen är framtiden oplanerad :) PUSS

siktar mot toppen så långt jag kan nå

Publicerad 2010-11-21 15:16:57 i Allmännt



näemen det är väl okej att byta fb bild 2 dagar i rad.
det är en sak man fan aldrig blir nöjd med. gårdagkvällen spenderades hos johan med sällskapsspsel och kort. tur i spel, otur i kärlek stämmer gasnka bra på mig. deras nya lägenhet var iaf superfin. denna söndag har inte bjudit på mera än andra söndagar brukar. segt. tråkigt. men passar in med mitt mående.

och detta inlägg (fantasirikatext + ladda upp bild) har jag altså hunnit med under spotifys fantastiskt (irriterande) pantamera reklam. underbart.............

fuck you

Publicerad 2010-11-20 16:09:18 i Musik



bara för att jag sitter och lyssnar på denna låt helatiden. så jävla skön !

klicka på bilden

i wanna se a falling star

Publicerad 2010-11-20 15:08:31 i Isabell





gillar då man planerat att redigera 2 bilder likadant, sedan märker man då man sätter bilderna bredvid varandra att det inte riktigt lyckades. färgerna och ljuset. aja ni får leva med det !

all i want now

Publicerad 2010-11-19 13:30:36 i Kläder & Shopping



där har ni en smygtitt på min nyårsklänning

blev glad då brevbäraren plingade på dörren och jag fick ta emot mitt paket. hihi :) dagen har spenderats på skolan då vi haft genomgång av ekonomi-tjaffs-redovisning. debet och kredit. typ. sedan design. sedan lunch och sen hem och här är jag nu. ska snart se himym och 90210 för har glömt bort de i veckan

IKVÄLL BLIR DET ANDRA BULLAR. HARRY POTTER FYFAN VA JA LÄNGTAT!

åååhhhggghhhghgh

Publicerad 2010-11-18 16:57:44 i Kläder & Shopping



helt seriöst
skulle inte tveka om klackarna var lite lägre än 12 cm. har ingen lust med att bli 192 cm lång. finns till och med i min storlek. och inte 41, utan 42. det är den enda storleken som är kvar dessutom. ett tecken? kommer iaf från asos kostar dryga 500-lappen (skulle svida i börsen dock) här har ni iaf länk till skönheterna

jag och viki var ett tag på stan idag på hålet och kollade på skor. är seriöst omöjligt för mig. finns typ aldrig kvar i stora storlekar, iaf inte snygga skor. dessutom är min längd ett hinder eftersom jag inte strävar att se över flaggstångstopparna. men måste köpa ett par snygga heels innan exempelvis nyårs då det inte är speciellt roligt att gå runt i converse/vinterskor...

complicated

Publicerad 2010-11-17 14:41:38 i Allmännt



nu va hela svenskanationella bortgjort.
dvs ett (förhoppningsvis) 5 minuter långt tal om lögner, och en 4 sidor långt (handskriva!) debatterande inlägg om nät-anonymitet. good job. har suttit och redigerat lite bilder jag tänkt ha med i mitt och emmas projektarbete. här ovan får ni se dom, mkt fint huh? :)

so sick of it

Publicerad 2010-11-14 19:32:31 i Allmännt

jag tror allt bara handlar om att komma till en punkt då man är så förbannat jävla less på sigsjälv så man inser att man måste göra en förändring. detta har jag nu gjort. detta var sista jävla dagen

you don't have to dry your eyes

Publicerad 2010-11-12 16:30:43 i Allmännt


hej isabell 15 bast. randombild pga att jag är hos pappa i kus. jag ursäktar att det blir kass uppdatering. har egentligen ingenting speciellt att berätta. mina sömnproblem blir inte bättre. dom förstör typ mitt liv. mina skolresultat och min ork till allt. träningen. att vara glad. allt. har iaf köpt ett te som viccan tipsade om nu. hoppas det fungerar annars blir det sömntabletter säger jag bara. orkar inte ha det såhär! ikväll blir det iaf att umgås med brudarna och åka madrass och busa i snön. det blir skojjj. imorgon blir det att agera flytthjälp, sen på kvällen förhoppningsvis hitta på ngt emd mina klassmates. middag på g ? :) annars har har jag inte gratis sms men slösar gärna bort mina sista pengar på just dig! orkar inte fylla på gratis igen på ett tag, har ändå ingen männisa jag smsar med typ . MOBBAD . men jag överlever. kanske

reversed truth

Publicerad 2010-11-10 17:36:24 i Allmännt



detta är vad jag åstadkommit idag.

ett tal. med temat språk. valde att skriva om lögner och saker runt ikring det. talet ska dock vara på 5 minuter. svenska nationella. mitt är på 3,5 typ. det får duga. får prata långsammt som fan, gunilla brukar ändå alltid klaga på att jag pratar för snabbt! sparar att skriva PMet till ikväll efter träningen.
älskar att göra saker i sista stund

dancing to your heartbeats

Publicerad 2010-11-06 14:23:00 i Isabell



- Jag gillar låten love the way you lie. Jag gillar videon. Texten. Kännslan. Jag tycker att eminem och rihanna är två riktigt duktiga artister även fast dom kasnke inte är min stil. Har iaf fastnat för låten fast många tycker den är sjukt uttjatad. Den är sjukt skön att lyssna på. punkt.

- Träningen har på senaste tiden blivit bland det bästa jag gör. Om jag inte tränar blir jag sjukt rastlös och vet som inte vad jag ska göra. Sjukt roligt då man märker resultat också. Nä skulle gärna träna mera, varje dag om jag hade tid. Det för bara positiva saker med sig och jag älskar det.

- Jag är sjukt less på människor som inte kan vara ärliga och alla jävla spel. Jag vet att jag är naiv som tror det bästa om människor och tror på förändring. Jag tycker alla förtjänar en andra chans. Ser dock ingen mening att prata om det inte är sanningen man säger, men det är uppenbarligen ingenting självklart för alla.

- Jag älskar att köra bil på natten då det är kolsvart ute. Eller ja när som helst egentligen. Volymen maxad, sjunga högt. Med eller utan sällskap lika härligt båda två. Då man är själv kan man köra fortare än vad man borde vilken jag älskar. Sjuuukt skönt.

- Jag är ganska less på vardagen. Uppskattar verkligen då någonting anorlunda händer. Spontana utflykter. Att umgås och träffa människor man inte vanligtvis är med. Oväntade saker helt enkelt. Önskar sådana saker hände oftare, lär väl dock inte bli så eftersom allvaret snart börjar om.

girlsnightout

Publicerad 2010-11-06 13:11:34 i Allmännt



kvällen spenderades med dessa brudar.

blev mollys sen för första gången och det var helt okej. måste bli fler gånger eftersom gårkvällen slutade lite för tidigt. hehe. man ska inte köpa drinkar det är både dyrt och onödigt!

nowhere to go but im leaving

Publicerad 2010-11-03 11:21:58 i Allmännt



gårdagkvällen bjöd på en härlig match men kanske en aningen för mycket slagsmål. sedan blevdet bilen till bure och umgås med natta sara moises och fredrik. mkt trelvigt. kom hem vid 3 och då blevdet sängen.

ska nog jobba lite snart. vill bara bli klart med skiten för är verkligen jättetråkigt. aja pengar. det behöver jag i mängder, vet inte vars alla mina tagit vägen :( skulle förövrigt inte säga nej till godiset på bilden heller. det är också spårlöst försvunnet ;S

more with every minute

Publicerad 2010-11-02 15:01:50 i Allmännt



skolkatalogen här. synd bara att man failade ännu ett år :)
idag har jag sovit, tagit det lugnt och jobbat. väntar nu på att nattis ska komma hit och visa sitt hår och piercing. spännande ju. sen blir det hockey (hinner inte träna idag... blä). ikväll blir det förmodligen inte mycket att göra, aja får se, kanske jobba lite till om jag har orken

if you cared

Publicerad 2010-11-01 11:34:04 i Allmännt


någon mer än jag som inte sett denna text på ica-påsar förut?

ledsen för dålig uppdatering...
denna vecka, eller den föregående eftersom det nu är måndag igen, har varit rätt förvirrande på många sätt. men nu är det iallafall lov så nu finns inga bekymmer.

iaf blir det träning ikväll och sedan vidare till lina för att ha disneymarathon med brudarna. har i princip inga planer för lovet så är öppen för förslag. kan iaf försöka blogga minst en gång om dagen, då har jag någonting att göra några minuter per dag iaf (Y)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela