ipe

2010

Publicerad 2010-12-30 13:54:00 i Isabell

Har 2010 varit bra? Det har varit upp och ner, lärorikt, och ja; bra!
Höll du några utav dina nyårslöften? Ja det gjorde jag! Ni får dock  inte veta mer ;)
Tror du 2011 kommer bli lika bra? Det kommer bli bättre!
Har du förlorat någon kompis detta år? Hoppas jag inte förlorat någon helt, men är betydligt längre ifrån vissa än vad jag tidigare varit tyvär :(
Vad spenderade du mest pengar på? Resor & Nöjen skulle jag säga
Finns det någonting du ångrar med 2010? Livet är verkligen inte tlil för att man ska ångra saker. bättre att kolla frammåt :)
Blev du kär i år? ...
De bästa nya människorna du träffade? Ingen nämd ingen glömd :)
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Operation, blev nersövd, skrev mitt namn på aha-väggen röstat osv!
Dog någon som stod dig nära? Nej :)
Vilka länder besökte du? England, Finland & Turkiet

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Vill ha större ansvar över mitt liv, ha jobb lägenhet skulle inte vara dåligt. kärlek.
Vad var din största framgång 2010? Stöst framgång har jag nog gjort med migsjälv :)
Fick du sparken under 2010? nope
Största misstaget? Att ta ut lycka i förväg
Har du varit sjuk eller skadat dig? Inlagd på lassa en vecka och opererat blindtarmen. Sen lite jävliga förkylningar!


Gjorde någonting dig riktigt glad? Vänner och äventyr är de största faktorerna till min glädje :)
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010? Jag säger bara turkietresan; waka waka och skaka rumpa.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Nu i efterhand är jag glad att allt som hänt hänt, även det var jobbigt för stunden. Så både och :)
Hur tillbringade du julen? Med familjen, familjens släkt och lina!
Hur många one night stands? jadu?
Favoritprogram på TV? ser ingen tv, ser bara på datorn :) men serier jag följer är how i met your mother, 90210 och gossip girl.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Jag hatar inte människor som är dumma i huvudet, tycker mest synd om dem. Är en rätt accepterande människa.
Bästa boken du läste i år? Tror inte jag läst ngn bok?!?!
Största musikaliska upptäckten? vet ärligt talat inte? ingen?
Något du önskade dig och fick? Önskade att jag skulle klara körkortet vilket jag gjorde galant!
Något du önskade dig men inte fick? mvg i matte d :(
Årets bästa film? jag minns inte filmer :)
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? käkade tårta med vänner och pluggade körkortteori!

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre? bättre ekonomi vilket skulle gett mig större möjligheter, någonting att se över till nästa år?
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Inegt spec, :)
Vad fick dig att må bra? Kompisar, påhitt, fest, sommaren, solen, :)
Vilken kändis var du mest sugen på? Jag är inte så kändiskåt, bryr mig inet mkt om sånt. Klart jag tycker folk är snygga men whatever
Vilken politisk debatt engagerade dig mest? man var ju tvungen sätta sig in lite i debatter innan valet men är inte så politiskt insatt faktiskt...
Årets mat: Surströmming bara för att jag inte käkat det en enda gång. saknar det förfan
Årets dryck: Öl?

Årets tidning: är nog inte mkt av en tidningsläsare.
Årets semester: Turkiet med brudarna helt klart <3
Årets utekväll: Hahah kanske i höstas då vi hade vare på alko tidigare under dagen, sen hockey, stress och förfest hemma hos mig med lite blandat folk, drack allt fort som fan, sen olles och där är inte minnerna många. Men roligt som FAN hade vi!
Årets bar: Olles
Årets nattklubb:
The doors!


Årets bakishak:
Jag blir inte bakis förutom om jag dricker vin!!!!!!!!!!!! så inget spec eftersom det inte behövs. men sure jag säger aldrig nej till godis (A)
Årets konsert:
Ingen utstickande bra, men pdol-kvällen ägde!

closer

Publicerad 2010-12-29 14:36:53 i Kläder & Shoppingdetta är altså vad jag kom hem med efter en (halv) jobbigt dag på mellandagsrean. brukar inte fynda men 75:- för en helt okej tröja kallar jag nog fynd. kommer från bikbok. gick hem tidigt och nu kännsdet typ som jag har feber. helvette jag orkar inte, måste iaf bli frisk till fredag...

julklappar 2010

Publicerad 2010-12-25 18:51:21 i Allmännt

pengar (mera än förväntat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gillas), stekpanna, 4 muggar, sodastreamer, spargris för semesterpengar, biocheck, balklänningen med tillbehör (skor, väska, handskar, smycken. har dock inte bestämmt om jag ska gå eller ej...), presentkort på city guld (tror jag ska köpa en ny ring, typ enda sortens smycke jag gillar) en bok "jokern", nagel-kit, ansiktsmaskar (använder dock inte skit från hm i mitt ansikte, bara säga till om ngn vill ha 3 st hehe), underkläder, hudkräm

helt okej altså :)
i dont belong here. i never have and i never will

i dont belong here. i never have and i never will

Publicerad 2010-12-25 14:58:45 i Allmänntallting vänder på några sekunder.
jag funderar egetligen vad det är med mig. sömnproblemen kommer tillbaka och lika så mina sammanbrott. orkar inte med allt. 1-3 timmar sömn per natt är för lite. drömmarna jag drömmer på mina få sovtimmar tar den lilla energin de ger. min hjärna har hakat upp sig. underbart men nedbrytande.

är iaf i kusmark nu. gårdagen var helt okej med julmat, underbara julklappar och roligt sällskapsspelande. icket att förglömma den goda glöggen. snart kommer pappa och tyra hem och ska öppna mer julklappar. blir nice. sedan blir det förhoppningsvis fort imorgon och jag kan fara till mamma. på kvällen blir det utgång, hoppas det blir nice. tror faktiskt det hur som helst, allting är bättre än detta iaf.

it burns like me for you

Publicerad 2010-12-23 23:53:00 i Allmänntdagen före julafton. eller inte ens det: kvällen, minutrarna före julafton.

är det nu man ska sitta här med fjärilarna i magen? är det denna natt man kommer ligga i sängen och vilja att john blund ska hälsa på en direkt, så man kan vakna upp så fort som möjligt?

Svaret är ja. Och i ärlighetens namn känner jag faktiskt så. Har inte gjort det på fleraflera år, och det känns... fantastiskt. Helt otroligt. Jag kanske blivit ett litet barn igen, ganska ironiskt med tankne på att detta är mitt första år som "vuxen". Men jag klagar verkligen inte.
Imorgon väntar en dag av glädje, vänskap och min familj. Det kan inte bli misslyckat. Jag ska blandannat få umgås med de jag ser upp till mest på hela jorden, de få personer jag älskar. Jag är så glad.
Denna jul, detta jullov, är en början på någonting bra ♥

want to believe

Publicerad 2010-12-20 21:10:07 i Musikvackert. kost. rösten. nostalgi. det är vad denna låt är för mig. gammal favorit helt eneklt. refrängen är oslagbar. klicka på bilden för att lyssna/njuta2 dagar kvar till ett välbehövligt jullov. för att vara ärlig tror jag det kommer äga. julafton, annandagen och nyårsafton är 3 av de dagar jag har planerade, och de ska iaf inte sluta annat än lyckligt. Ska umgås med människor jag bryr mig om, familj och vänner, och vad kan vara bättre än det?

Idag vann iaf jag, viki, lina och emma var sin biocheck på 150:- för "bästa idé". Är altså designprojektet jag talar om. Hade redovisning för en jury av innovatörer och vi ägde helt enkelt. amazing ♥

Även fått tillbaka två prov idag. Kan enkelt konstatera att jag bara blir sämre och sämre i skolan. Men aja det funkade, inget jättehemskt. helt okej klagar inte. bara dåligt om det skulle vare jag för 1-2 år sedan :)

is it too late?

Publicerad 2010-12-16 15:48:15 i Allmänntett genrep för redovisning, en längdskidlektion, en stor jävla redovisning i "aulan", ett tillbakalämnat matte np, ett tillbakalämnat fysikprov, en till idrottslektion, ett svenskaprov, en uppvisningslektion i digitaltskapande, en sista digitatskapandelektion med betygssnack, en designlektion med okänt innehåll, en mattelektion med inlämning av grupp/redovisningsuppgiften ifrån jullov nu. kämpa

memories

Publicerad 2010-12-08 18:01:37 i AllmänntDenna dagen har vare, rolig?
Startade med matte d nationella och sedan många timmars ledighet tills samhällsen skulle börja. tiden spenderades med mina underbara klasskompisar, bland annat provade johan mina skor (8 cm klack han var bra på gå) alla höll på garva ihjä sig, och jag låg även under bänken och skrattade eftersom jag inte tog mig därifrån eftersom VISSA har problem i skallen (döm höll för, kittlade, ALLT MÖJLIGT hhahahah......). nä fy man kan inte annat än älska skoldagarna ;)

helt sjkut att man snart har gått 3 år med klassen. sen skiljs alla åt. jag tycker det är sjukt sorgligt. lovar och svär på hela jordens befolkning att jag kommer flänna som ett barn på studenten... näe ska tänka positivt vi har ju faktiskt 6 månader kvar tsm och minnen som sparas förevigt !

sötplutten

Publicerad 2010-12-05 20:10:57 i Fotovar ju och fotade emme i tisdags

hon har bannemig blivit en riktigt stor tjej. rör sig och pratar är hon inte dålig på heller. inte den enklaste att fota. 90% av bilderna blev oskarpa pga rörelse. nåja kan iaf bjuda på denna bild av godingen :]

better next time

Publicerad 2010-12-05 19:24:20 i Allmänntprecis som en hund.
gör inte bara misstagen en gång. sticker fram nosen för långt och bränner sig på verkligheten. men vad vore livet utan misstag, perfekt? nej skulle inte tro det. tråkigt, enformigt och händelselöst beskriver de nog bättre... allting blir inte som man tänkt sig, men vad gör det, det kanske blir bättre. man får aldrig veta o man aldrig testar.

om man vet vad man vill ska man inte tveka. om man har möjligheten ska man inte låta småsaker hindra en. om man har chansen en armlängd bort ska man greppa den och våga hoppa. eller har jag fel?

i will be me

Publicerad 2010-12-03 16:18:16 i Kläder & Shoppingmina 2 par älsklingar från och med nu

helt sjukt hur mkt jag älskar båda paren. snygga, rätt storlek och helt okej att gå i (hahahahh ska bara träna lite först). jag är glad :)

syns inte så mkt på bilden, men vänstra är från laredoute (finns på många hemsidor har jag sett) och gjorda av mocha (stavningen?) och med dekorativa silverpluttar som förmodligen kommer ramla av ! Högra kommer från halens och är "vanliga" pumps gjorda av sidentyg, och med en mörkgrå silverklack.

förövrigt har jag köpt första julklappen idag, till pappsen. och även gjort ett annat fynd till migsjälv för en billig peng. ikväll lbir det glögg/jul/myskväll med brudsen. hemmagjogrd pizza till middag! gillar denna dag altså ;)

blame game

Publicerad 2010-12-02 16:42:02 i Allmänntjulfika slår typ allt.
lussebullar i mitt hjärta!
längtar tills vi får jullov. har bara 928379483 saker innan dess.. i och med allt blir det lite dåligt med bloggningen. men ni överlever. ni kan komma till mig så får ni en pepparkaka annars :)

måste förövrigt berätta att UTLANDSRESAN ÄR BOKAD. 29 MAJ DRAR JAG OCH BRUDARNA TILL BULGARIEN EN VECKA. FYFAN VA UNDERBART kan inte vänta vill ju dra nu !!!!!!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela