ipe

söndagsshopping

Publicerad 2015-02-22 15:12:41 i Allmännt

 
råkade även bli en beställning från ellos (lite heminredning) och nelly (massa kläder) hehe. jag är en dålig fattig student. 

middag/snacks

Publicerad 2015-02-22 15:11:33 i Allmännt

 
jag hade en megabra lördagkväll. kände inte för laga middag så drog på ica och köpte detta istället. perfekt lördagsmiddag hehe. soltorkadetomater & olivröran blev amazing (jag har ju lärt mig gilla oliver nu yay) . blev även testa nya marabou 70% med saltlaktits, SÅ GOD. inte så snällt för min mage men vafan för de om 100 år? 
 

lördagsshopping

Publicerad 2015-02-22 15:07:38 i Kläder & Shopping

 
nya svarta jeans jc/disel, småvaser till skott lagerhaus, ljushållare i marmor lagerhaus, tulpanvas hemtex/plazainteriör
 
lite nödvändigheter bara hehehhe
 

fredagsmiddag

Publicerad 2015-02-20 19:40:39 i


kände för att göra ngt smaskigt till middag. är ju ganska tråkigt bara laga mat till sigsjälv men vafan man kan ju inte äta tråkigt helatiden. så bestämde mig för att inviga den fina stekgrytan jag fick av mamma i julklapp. det blev fläslfilegryta med svamp och paprika och huuur gott som hellst ! mums

valentine

Publicerad 2015-02-16 23:12:02 i


hade megabra alla♡dag med mitt hjärta! god mat och dricka och en kväll på olearys blir aldrig misslyckat!

bakissöndag med 50shades på bio var inte heller fel :)

shopping

Publicerad 2015-02-07 16:01:14 i Kläder & Shopping


här har ni min shopping idag. såå taggad på hitta lite nytt. allt på bild 2 hittade ja dessutom på rea så de var ju extra lyckat ! dock hade ja även spanat in lite på lagerhaus men därifrån kom ja tomhändt. lite tråkigt.

men nice med lite nya tröjor. ja taggar verkligen våren nu :) en sportbh med smala band har ja vare ute efter ett tag och den mörkblå "kappan" ja hittade på rean kändes riktigt nice. även 2 halsdukar för nästan inga pengar alls !!!

helg

Publicerad 2015-02-07 15:58:13 i


igår blev de massa bak! allt blev lyckat förrutom dom fula konstiga frallorna :) igår var de även ltu big air så dit var man ju självklart och kollade på hur duktiga alla var på hoppa! riktigt häftigt faktiskt !!!

kan ju även berätta att förra helgen blevde skellefteå och ha världens bästa kväll med massa fina brudar. längesen ja hade så kul känns de som :)

BERLIN BILDBOMB

Publicerad 2015-02-07 15:55:28 i Övriga resor

 
ÄNTLIGEN lite bilder från berlin. somsagt krånglar min kamera så kunde inte ladda in bilderna utan minneskortsläsare och jag har ingen sådan :) synd också för nu minns jag ju inte exakt allt vi gjort så lite svårt komma ihåg vad vi gjorde alla daganra. 

torsdagen landade vi iaf i tyskland. tog oss på hotellet och fick göra oss hemma i vårt enorma hotellrum. på kvällen blev de att med karta i händerna bege oss in till centrum och äta på en mysig australiensk restaurang.
 
fredagen var väl den bästa och händelserikaste dagen. vi sprang runt massa, kollade turistattraktioner, gick vilse och fel, gick ännumer, gick säkert 9283479238 km. sen hittade vi till vår utklädningsbutik och köpte outfits till kvällen efterssom de var HALLOWEEN. sen blevde äta på en stööört fin italiens restauran (dom bokstavligt talat eldade maten och hade den största parmesanosten man kan tänka sig), därefter lite asgoda drinkar och sedan omvandlas till batman robin och jokern för att ta oss ut och göra berlins gator osäkra! hamnade på en klubb vid alexanderplatsen hööööögt upp i ett hus. var kass musik men var bra priser i baren så vi hade kul !
 
lördagen var mina två kompanjoner mer bakis än vad någon någonsin varit. jag själv mådde ganska bra så fick pusha på att vi skulle he oss ut på stan. blev några shoppingfynd men inte så mycket. när aftonen kom var 2 av 3 ej taggade på party och ja kände inte för att parta själv så blev restaurang och sen kväller.
 
söndagen var vi taggade till tusen. nu ville vi shoppa !!! vi gick till en annan del av berlin än där vi mest hängt men, ALLT VAR STÄNGT. så jävla misslyckat. tydligen är hela tyskland stängt söndagar. ALLT. vi frågade i hotellreceptionen vad man kunde göra men tydligen vare kört. vi hittade oss iaf ett supermarket där vi kunde köpa lite billigsprit att ta hem till sverige. på kvällen blev de en sista gomiddag och avslutningsvis några helt underbara drinkar.
 
allt som allt kan ja säga att berlin är en UNDERBAR stad. så fint och så mysigt. jag vill absolut tillbaka! även om många bilder togs känns det som att måna studer missades. att man aldrig ska lära sig att ALLTID ta med kameran !!!!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela