ipe

när världen faller ner är det du och jag

Publicerad 2012-05-31 20:19:28 i Allmännt



dagen på ringblommans dagis, men världens goaste ungar
. blev övertalad att hålla i en skalbagge, fått ett pärlhalsband, skrattat åt roliga minner på barnens ansikten då de ätit den sura rabarbern, gjort roliga miner i spegeln bara för att det är roligt, blivit uppäten av krokodiler, och mycket mycket mer. underbara arbete

när alla säger nej ska jag säga ja

Publicerad 2012-05-30 21:30:22 i Allmännt



jag älskar mitt jobb som dock är väldigt energikrävande. oftast helt död då jag kommer hem, men det är det värt. skulle hellst berätta 1000 roliga historier om hur söta alla ungarna är, men det får jag inte göra enligt svensk lag

men kan berätta att mitt knä fuckar ur och jag måste börja om med övningarna och använda knästödet och fotinlägget

stay with me

Publicerad 2012-05-29 21:37:04 i Kläder & Shopping



linnet från monki. längtar ännu mera efter sommar då jag ser det, måste bara köpa en svart "tubtopp" så jag inte känner mig så naken i det. på tal om sommar fick jag ett 3 veckors vikariat på manngården spikat. hade kunnat ta 5 veckor i byske men barnen i kåge är för underbara (+ närmare), och tror ändå min tur med jobb ska hålla i sig!

brännbollsyra

Publicerad 2012-05-29 20:12:15 i Festbilder

































underbar dag med shoppingfynd från monki och fika. underbar middag med supergod mat, sol och trevlig sällskap. underbar fest med kubb och nya ansikten. underbara upptåg under kvällen med 96:grabbar, pitebor, båt, KEBAB, batterier i ostdipp och häng i lekpark ♥ men det allra mest underbara är att jag denna gång har alla minnen kvar

fullhouse?

Publicerad 2012-05-23 17:59:24 i Festbilder































resten av kvällen är ett mysterium. shots, oförklarliga samtal, bortglömt legg och borttappade byxor ♥

tell me its not all in my head

Publicerad 2012-05-13 14:00:39 i Allmännt



bloggen har inte varit högsta prio senaste tiden, det har nog ingen av mina kära bloggläsare missat. vi får se hur de blir. har haft så mycket annat att fokusera på.


som sagt jag har börjat jobba, på dagis, och jag kunde inte vara mera nöjd. dagarna går jättefort och man fattar inte riktigt hur man kan få betalt för de. högre lön än restaurangbranchen och allt är bättre och roligare. visst, man är rätt trött i skallen då man kommer hem, men vad gör de. efter en heldag på dagis och träning går det enklare att somna.

på lägenhetsfronten kan jag även gjort framsteg. väntar på att idag få bilder skickade till min mail och om de verkar vara okej kan jag tacka ja, och då behöver jag inte fundera mer över boendet. har altså fått erbjudande om en studentlägenhet (egen toalett och kök) på vänortsvägen, en etta. den är dock möblerad men jag har nog tänkt försök stoppa alla möbler i något slags föråd och ha mina egna. spännande vi får se hur det blir.

annars då? ihelgen har jag verkligen tagit det lugnt. fredagskvällen spenderades här med hockey, b&j och goa vänner. lördagkväll blev det boviken och eva & adam maraton. låg och halvsov under tiden men haha. fårse vad som händer ikväll. om jag orkar måste jag försöka ta mig till kusmark och städa verkstan men finns en risk att jag skiter i det. har ändå tid med det till veckan exempelvis torsdag då man är ledig. förra helgen såg faktik nästan exakt likadan ut. men andra bullar blir det nog nästa. planerad fest på getbergsvägen innan utgång på fredagen, (har inte vågat festa sedan valborgs hehe) och sedan får vi se vad som händer. only the future can tell

kan övrigt berätta att jag flännade sönder till både senaste vampires och bb avsnittet

if this would be a perfect world

Publicerad 2012-05-03 11:16:08 i Allmännt



sådrä ser mina fötter ut för tillfället. rätt äckligt, ursäktar så mycket. har samma sak på händerna men där syns det inte helatiden. det KLIAR SÖNDER, sticks och spänner då jag böjer huden (iaf fingrarna). VAD FAN ÄR DET KAN DE FÖRSVINNA ?

förövrigt så kan jag inte räknas som arbetslös längre!!!!!!!!!!!! imorgon har jag mitt första pass ;)

katching

Publicerad 2012-05-03 11:12:45 i Kläder & Shopping



glömt visa mina nya skor: vanliga svarta ballerina, röda gulliga och ljusrosa fake-converse. bra och användbara till sommaren! skopunkten är rätt bra, mamma med som betalade (A)

somewhere in the crowd

Publicerad 2012-05-01 15:59:59 i Festbilder

























kvällen var allt, bra rolig spårad trevlig cpstörd.

bergsbyn för hels slanten, middag och fest med viccan och massa andra. hur trevligt som helst! drog sedan vidare till emma och mange och där vi lekte lekar och sedan börjar minnet svika mig stundtals. helt sjukt kul hade vi iaf!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela