ipe

we were ment to live for so much more

Publicerad 2010-08-30 21:43:17 i Allmännt

okejokej nu ska ni allesammans få höra om min måndag
individuella på morgonen och vi hade idrott&hälsa b. verkade jättetrevlig först med hemläxa i svamp/bärplockning (hehe), men när sedan läraren är helt dum i huvet och könsdiskriminerar tjejer blirdet inte lika roligt längre. nästa gång han kommer med ngt såntdär uttalande smäller det... sedan blevdet iaf lunch, svenska, 1h hål, matte som gick ovanligt bra (Y) och tillsista fysik.
idrotten gjorde så förkylningen blev värre + magen gjorde ont. men har fan inte tänk skippa det imorogn för då kommer cplärarn tro ännusämre... känns som jag kommer somna som en sten inatt. trött. fryser. seriöst skolan borde höja temperaturen om man inte ska frysa ihjäl... det är GALET kallt . fy.
kvällen har jag spenderat i skellefteåhamn hos emma, och vi har äntligen bestämt vad vi ska göra för projektarbete. annars blev det en sväng på ica, och yatzy spelande (A) hihi

förövrigt ser jag ut som ETT JÄVLA TAP på mitt körkort...


take me back

because i like the way it hurts

Publicerad 2010-08-29 20:59:46 i Allmännt

är det bra eller dåligt att ha lätt att förlåta? är det bra eller dåligt att inte alltid göra det mest uppenbara? jag vet inte längre vad jag ska tro eller tycka om vissa saker. vissa personer också för den delen. kanske mest migsjälv men kan inte alltid tro att det är mig felen ligger i. för det är omöjligt.
jag blir så jävla less. less på det mesta, egentligen allt. vardagen, men samtidigt allting som är nytt eftersom allting går i samma mönster ändå. samma reaktioner helatiden då något händer. samma lika. helatiden.

vad är det man går och väntar på egentligen? vad är drivkraften? vad får oss människor att fortsätta fast man inte känner någon speciell lycka? vad är lycka egentligen, bakom alla simpla nöjen och fakeade leenden? jag vet inte. jag vet ingenting längre för orkar inte tänka. tankarna suger ur de sista av mig. och vad händer sen?


can't take this

Publicerad 2010-08-29 12:10:46 i Allmännt


att vara lycklig betyder bara att man har extra mycket att förlora, det är någonting man bör lära sig


fredag - förfest hos mig, sen drog vi ut. på station. det ägde! dansa hela natten, helt underbart
lördag - ta det lugnt hela dagen och chilla hos natta med godsaker på kvällen
söndag - hm. jag måste läsa svenskaboken men har ingen ork. buäghh

btw borde viktoria lägga ut bilder sen i fredags!

start a new life

Publicerad 2010-08-27 13:00:54 i Allmännttror det är dags att ta tag i att städa mitt rum. kommer ju faktiskt hit folk ikv ;) förfest med vännerna och sen drar vi ut på station. FÖRSTA GÅNGEN FÖR MIG ATT GÅ UT I SVERIGE ;) yeah

förövrigt har jag inte skrivit det här än; JAG HAR TAGE KÖRKORTET. den 24 augusti.
riktigt jävla nice (A)

wanted to belong here

Publicerad 2010-08-23 14:35:01 i Kläder & Shopping1. oversize skjorta från hm. har likadan blå men tycker den är alldeles för stor
2. mysig tröja från bikbok
3. svart tröja med lite spets på som jag funderar på att lämna tillbaka, bikbok
4. vanlig pösig basic-tröja från hm

förövrigt har jag haft min sista körlektion och spenderat 450 kronor på apoteket

not ready to let go

Publicerad 2010-08-22 14:43:40 i IsabellJag menar alltid någonting med mina rubriker till mina inlägg. Det har oftast ingenting att göra med själva inlägget, men har alltid någonting att göra med andra tankar i mitt huvud. Rubrikerna är nästan alltid citat ur låtar jag lyssnar på som jag tycker beskriver nägon kännsla jag känner.

Jag har varit ägare av 5 par converse i mitt liv och inte på ett enda av dom har jag använt mig av de översta skosnörs-hål-paret. Jag vet inte varför men nu känns det bara konstigt om jag skulle börja göra det :)

Alltid när jag sitter vid datorn och pysslar på med allt möjligt, så sitter jag även och sjunger med till musiken jag lyssnar på. Men jag har ju alltid älskat musik och allt vad som hör till.

Jag tror på att om man berättar sina innersta drömmar så kommer dom inte slå in. Ingen människa kommer någonsin få veta allt om mig. Känns mycket bättre med ett litet avstånd. Jag är min egna bästa vän. Jag är den enda personen som vet vad jag egentligen känner. Enklast så.

whatever it takes to break thes spell

Publicerad 2010-08-21 13:31:00 i Allmänntjag är inte död, har bara inte orkat blogga.

ikväll ska vi till linas stuga och ha en mkt trevlig sista-lördag på sommaren. nog för att de regnar men det blir bra ändå. tacos till middag (lite lyxigare än bilden, detta var bara vad jag snabbkäkade för dryga veckan sen), alkohol i glasen och underbart sällskap kan inte slå fel.

och ursäkta att jag är seg med att lägga ut alla turkietbilder. väntar bara på att jag ska få viktorias bilder oxå, för lägga ut alla i ett och samma inlägg så det verkligen blir bildbomb. menmen den so mväntar på något gott ;)

today

Publicerad 2010-08-19 15:30:11 i Allmänntigår blev man hemkommen från turkey

helt underbar resa. många fina minnen, och kommer lägga upp många fina bilder innom en snar framtid

ikväll blir det iaf tårtkalas med några vänner eftersom jag numera lämnat barndommen. oherregud jag är nu en vuxen människa. hjälp. nej helt seriöst känns det bra :)

you make it real

Publicerad 2010-08-10 15:55:42 i Kläder & Shopping


APOTEKET: vätskeersättning & halstabletter | CARLINGS: tshirt | HM: svart kjol, lila tröja & svart linne | LINDEX: bh & troser | ÅHLENS: nagellack

Trevlig gårdagskväll med mina 3 älsklingar, och trevlig dag på stan idag med en del shopping för mig. hehe ovanligt. senare blirede att börja PACKA MIN VÄSKA OMG SPÅRAT iomrgon sticker vi. ;)

even angels lie to keep control

Publicerad 2010-08-03 21:54:14 i Allmänntdåligt bloggande. jag är heeeeeemskt ledsen

är i kus och jobbar typp. halken imorgon dock. till helgen blirdet förhoppningsvis festligheter på ett eller annat sätt. sedan jävlar NÄSTA VECKA SMÄLLER DET. crazy

kände mig på artistiskt humör så därför denna bilden. tolka det som ni vill. tolka allt som ni vill. alla får faktikst det. varsågoda ta för er bara . hahah vaaa...

smsa eller ring mig då blirjag alltid glaaaad =) pusss ;*

PDOL

Publicerad 2010-08-01 14:44:12 i Festbilder

just arrived @ coop parkering. innan vi blev bortkörda av väktarn ;)


ragnbågen var mkt fin


seriöst isabell du passar inte i keps ta av den


hellyeah


fina tjejor


jag och natta är passionerade älskare


mina älsklingar


...nej det är ganksa uppenbart ;)


varför tar jag på mitt bröst ?


kent. vi såg även lazee och adept!


hm


josse och en farlig ewe


varför tog jag typ 98273492 smygbilder uppifrån?


hemresan gick VÄLDIGT lagligt johan höll hastigheterna

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela