ipe

bjuröklubb

Publicerad 2011-07-31 19:09:14 i Festbilder



















asskön kväll! felkörning, grillat, "kubb" på stranden, bada - både tunna & havet, åka båt, tp. och självklart hur mycket skratt och prat som helst, går inte annat än ha kul med såhär fina människor ♥

last friday night

Publicerad 2011-07-31 18:57:51 i Allmännt















mycket trevlig fredagkväll som spenderades med personerna på bilderna + några till. blev grillning av godis och pinnbröd, skratt och roligheter. sedan begav sig jag och några andra godissugna hem till mig och chillade resten av kvällen där jag blev kallad kattmördare ungefär hundra gånger heh......

if you feel it

Publicerad 2011-07-29 14:56:15 i Allmännt



jag är inte 100 på att jag kommer orka lägga ut några fler barcabilder. sorry men så är läget. eller kanske ngn då och då om jag inte har ngt bättre, men inget bildbombsinlägg. men jag ville bara säga att denna bilden är tagen tråkigaste dagen i mitt liv (dagen jag skulle hem från spain, var ensam, uttråkad). men var iaf glad just då för hittade eluttag på en toalett så jag kunde stå och ta egobilder i spegeln tjoho

sale

Publicerad 2011-07-29 14:29:59 i Kläder & Shopping


orange-gult linne 29 kr gina tricot / blommig skjorta 105 kr carlings / svarta pumps 99 kr din sko

jag har egentligen inga pengar att shoppa för. men nu var det såhär att jag var tvungen att gå ner på stan för att gå på banken. sedan hade jag inget för mig resten av dagen så kunde inte hålla mina fingrar i styr så jag kom hem med 3 påsar. ajjabajja isabell.... skjortan är iaf lite halvtransparent vilket ej syns på bilden, skorna av mocha och är inte lika risiga som de ser ut, och linnet var fint i ryggen och gjorde så man såg brun ut

TRÄSTOCKS DAG TRE

Publicerad 2011-07-24 14:56:19 i Festbilder



























detta var altså sista och tredje dagen av trästocksfestivalen 2011. ett år kvar till nästa gång, känns sorgligt. trä är typ roligaste helgen på året, och de kan jag ärligt säga utan att överdriva.
jag fick dock lov att ta de lugnt igår med tanke på att jag jobbade idag, men blev riktigt bra ändå. förfest hos lina, och sedan bege sig in på området, bli dränkt av regn, träffa fina människor och sedan bege sig hemmåt.

tusen tack alla vänner, denna helg har varit fantastisk ♥

TRÄSTOCKS DAG TVÅ

Publicerad 2011-07-23 14:18:38 i Festbilder





























hahah jag hade altså tänkt stanna hemma. fram till strax efter nio låg emo-isabell i sin säng och surade. fråga inte varför? sen blev det iaf sminka om sig, ta på sig kläder, svepa lite dricka och springa till madde för förfest. vi hade MKT trevligt, och trevligast var nog området och alla människor man träffade. blev en ganska lugn kväll men underbart trevlig ändå <3 NU JÄVLAR TAGGAR VI OM FÖR DAG TRE!!!!!!!!!

KISSEKATT

Publicerad 2011-07-22 15:17:38 i Festbilder





efter att ha sprunge NÄSTAN nakna genom stan så spelar det väl egentligen ingen roll om jag lägger upp dessa bilder heller tjejer? ;)

TRÄSTOCKS DAG ETT

Publicerad 2011-07-22 15:14:28 i Festbilder































sjuuuuuuuk kväll. sjukt bra sjukt rolig och en aning spårad stundtals hhehehe......
förfest på mattes bakgård iaf, in på området och käka lite och kolla på artister man inte visste vilka de var. sen fick vi för oss bada så blev ett dopp i älven. springa i underkläder till mattes lägga, duscha med aningens för mkt folk (och lite kläder), ta de lugnt ett tag och sedan gå hem och käka ostmackor. man kan inte begära mer av en kväll ;) HELT SJUKT NICE IAF OCH NU VÄNTAR TVÅ KVÄLLAR TILL SOM SKA BLI MINST LIKA NICE!!!

try to turn back time

Publicerad 2011-07-20 15:44:07 i Musik



detta är en sjukt fin låt. har alltid tyckt det och kommer alltid tycka det, har bara aldrig lagt upp den på bloggen men nu var det dags tyckte jag :) christina aguilera har en röst som är otroligt vacker och finns inte många i världen som kan mäta sig med henne sångmässigt tycker jag, och inte bara en gång jag fällt en tår till just denna låt (A)

sweets

Publicerad 2011-07-19 17:28:19 i Allmännt



jag ville bara säga att jag inte motionerat på en evighet. dessutom får jag gratis mat, godis, kakor, dricka och glass på jobbet. det börjar syyyyyynas

jag är sugen på popcorn

första doppet i falkan

Publicerad 2011-07-18 22:52:00 i Allmännt





har vare dåligt väder hela dagen, regn och kallt som fan. lite att göra på jobbet och tiden har stått stilla i princip. men vi gav ändå inte upp hoppet om att dra till falkan och grilla och bada. trevlig kväll :)

Annars då?

Publicerad 2011-07-17 21:08:37 i Allmännt

jo, i onsdags blev det bio, och HARRY POTTER! så fantastiskt jävla bra. filmen kunde inte bli bättre. den var mycket bättre än jag trodde, och mina förväntningar var inte låga. blev även en hel del tårar och svarta ränder på kinderna hahah (A)

jo, i torsdags då jag körde hem från jobbet fick jag punka på e4an HAHA. det var skitskojj, not. stannade en mc kille, och jag kännde mig lika hjälplös som jag var. efter ett tag kom iaf mattias och räddade mig =D

give me everything tonight

Publicerad 2011-07-17 20:48:49 i Barcelona



detta är alltså jag in action på roxy i barca (osminkad, ofixat hår, förmodligen nyvaken också hahah), med ett aningen trögt ansiktsuttryck hehe. antar att jag gör en city ricky med tanke på tranbärsjuicen och sodan. jag skaaaaaa skärpa till mig och lägga ut mera barcabilder för det finns kan jag lova. har inte bara mina bilder utan även annalisas och sannas. men jag är bara för lat, som vanligt. jag jobbar typ helatiden varje dag, och dessutom är det sommar så är bra att skippa datorn. har typ en miljaaaaard blogginlägg på bloglovin att kolla på känns trögt. aja. hoppas alla ha de bra :) pusss

fredagkvällennnnnn

Publicerad 2011-07-17 20:36:39 i Festbilder

OjojOjojOjOjoj vad jag äger på blogga.
här bifogas i allafall lite bilder från förfesten i fredags som var hos viki. första festen hemma i skell igen, underart att festa med mina darlings <3 resen av kvällen får förbli ett mysterium (?), spenderades iaf i sjöbotten (MYGG) hos andre!

















kan avsluta med att säga; absint är gott hehehe

varning för egobild. vad ska man beställa för drink?

Publicerad 2011-07-05 20:53:33 i Barcelona


heyheyhallå. nu är vi påväg ut till w för en drink, dvs ett lyxhotell vid stranden. vi måste ta tillvara på våra sista dagar här i barca. villi nte fara hem, det vill ingen. tror att barca är en stad som är väldigt enkel att bli kär i. IAF så kan jag kankse senare skriva ett inlägg om branden igår, och om allt annat som händer. men vi ska dra snart, väntar bara på att pojkarna ska komma! HA EN BRA KVÄLL ALLESAMMANS.

happy times

Publicerad 2011-07-03 23:10:38 i Barcelona



jag tror aldrig jag gråtit så mycket någonsin till ett oth-avsnitt, och jag är ändå ganska bra på sådant. det är altså söndagkväll nu, sista sådana som ska spenderas i barcelona. om exakt en vecka sitter jag på girona flygplats och väntar på att natten ska försvinna för att ta planet hem. 10,5 timmar ska jag sitta i ensamheten och försöka att inte somna (redbull + koffeintabletter?). vad ska man ens hitta på? läsa ngn tidning, käka, lära mig tycka om kaffe kankse? jag har inte ens min ipod så jag kan lyssna, och kan inte prata med ngn i tele för det skulle kosta en förmögenhet. tiden kommer i princip stå stilla. jag längtar inte dit.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela