ipe

my favorite

Publicerad 2011-11-28 06:27:43 i Australien

fattar inte hur jag kunnat leva utan denna dricka förut. fattar inte hur jag ska kunna leva utan den sen. addicted

when u look into my eyes

Publicerad 2011-11-26 14:37:00 i Australien


mycket bra kväll igår med fina människor. jag viki yun och kevin (ock micaela 3 sek innan hon drog till sin boyfriend) bestämde oss för ta lite afterwork öl på gräset vid stranden och där satt vi i några timmar tills det blev för kallt. skulle kunna lägga upp bilder om jag inte hade sett ut som skit =)
ikväll händer inte mycket, på jobbet tappade jag allt jag höll i och nu harjag glassplitter i fötterna. underbart. inget schema denna vecka och ingen ledig dag heller. ibland älskar man chefen så otroligt mycket...

you and i

Publicerad 2011-11-25 04:15:37 i Australien

ikväll blir det party med brudarna och pojkarna, har som blivit en vana nu varje fredag. men något kul måste man väl få variera jobbet med? blir iaf att dra till ivy, dansa, skratta och förhoppningsvis bada i poolen !

city / bondi junction

Publicerad 2011-11-25 04:01:05 i Australien

nyårsskor (ja dom är ganska höga men vem bryr sig, bara för jag är lång betyder inte det att jag inte vill ha snygga skor), kylskåpsramar (inredning till min framtida lägenhet), klänning (gullig och får mig att tänka på svensk sommar), tröja (som kommer vara en del av min outfit ikväll)

only the future can tell

Publicerad 2011-11-18 05:29:22 i Australien

bild från förra fredagkvällen. jag chandra kevin micaela och viki
dags för seafoodstaff night out #2 ikväl. jag jobbar stängning så kommer se ut som skit hela kvällen men vad gör det om hundra år? blir att dra in till city och till darling harbour och förmodligen dricka faboulösa drinkar och slå klackarna i taket. kan inte bli annat än awesome! btw känner man sig lång då man hänger med asiater (A)

varför går det inte göra mellanrum på blogginläggen?

Publicerad 2011-11-13 10:16:13 i Australien

nulägesrapport: måendet kunde vara bättre, feber och snorar som tok. damp på mobilen som öppnar nått jävla program helatiden och drar batteri, går inte heller lägga över bilderna från fredagkvällen då jag viki micaela kevin och chandra var ute och hade kul. annars fick jag lön idag, vore ju underbart om den inte var en vecka sen.
för att vara lite positiv också kan jag berätta att jag och min käre sambo imorgon ska in och hämta nycklarna till nya placeet, shoppa och käka pancakes imorgon. kommer bli awesome, hoppas febern håller sig borta. även awesome att chefen äntligen anställt två till tjejer, slipper vi jobba så förbannat mycket :)

varför regnar det på min lediga tid?

Publicerad 2011-11-10 01:06:49 i Australien

senaste dagen i bondi junction blev inte lika mycket shopping som vanligt, men denna silverring (sorry för halvtaskig bild) fick följa med mig hem. snart är det jobbet som gäller (otagg), och imorgon blir mitt andra frukostpass och ska förmodligen bröja göra kaffe till gästerna (iaf till migsjälv hehehehe). woho barista

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela