ipe

dojjor

Publicerad 2014-02-25 23:23:52 i Allmännt



detta är va ja kom hem med efter stan (+sockar mascara och systemet). riiiiiktigt nöjd med mina köp!!!! ;)

köttfärsbiffar

Publicerad 2014-02-20 20:29:24 i Allmännt

 
detta är en bild från ett tidigare jobb (samt praktikplats)! ett mycket trevligt sådant när man fick tillbringa de med sin bästa vän! :) passar mkt bra då jag typ åt biff till middag också!
 
uppdatering på sommarjobbsfronten: har fått 3st nej och 1 ja. i skellefteå så känns bra. fårse om jag tar detta (kommer vara bra för erfarenheten och cv't, kanske inte jättebra pengar) och dessutom hinner jobba 4 veckor på dagis under arkitekturfirmans semester. känns faktiskt som en riktigt bra lösning, men fårse om jag får ngt erbjudande som slår detta :)
 

söka jobb

Publicerad 2014-02-20 17:17:31 i Allmännt



sådärja då har man sökt cirkus 25 sommarjobb. ett avslag än så länge (imponerad att dom ens skickade ett nej), skulle va kul att testa jobba på arkitekturfirma men annars är jag ju alltid välkommen på dagis hihi :)

frågan är bara, borde man ringa för att verkligen fånga deras intresse? ja kan ju förfan inte sitta och ringa 25 samtal?

helgen

Publicerad 2014-02-17 16:22:36 i Allmännt



fredag - hockey och bärs på stuk, middagshandling, hem och börja fixa, nattis kom, underbar middag sangria och lite annat alkoholhaltigt, ut på olearys och där träffade vi endel kända ansikten. blev även lite drinks, vi fick rosor i håret och sedan dansgolvet !

lördag - storheden med sara och niklas. allmännt flum och fick med mig grejir från elgiganten (ny mobil!!!!!!) samt en bokhylla (dvs en för lite...) från jysk. sen hem och äta och slöa. sedan förfest på klint med rapakalja samt disneymusik. ut på bishops och mest sitta ocg snacka. sedan äventyr i snöstorm

söndag - megabakis. typ

men helgen har varit superduper, tack natta och alla andra som gjort den bra ♡

one day

Publicerad 2014-02-14 11:06:40 i Allmännt

 
allahjärtans dag idag. ingen skola och uppbyggt för succe. kvällen skall tillbringas med en av mina älsklingar (natta hihi) och supermiddag + vin. 
 
ha en fin dag, både singlar och alla par ♥
 

revenge

Publicerad 2014-02-12 22:09:56 i Allmännt



började kolla iafton. avsnitt tre nu. undrar vilket avsnitt ja kommer vara på när kvällen är slut hehe

sådärja!

Publicerad 2014-02-12 21:29:28 i Allmännt



kan ju visa vad de rosa paketet innehöll också, två snygga tshirts! och en ring :) klagat länge nu på att jag ej har ngra snygga kortärmade och dessa var rätt fräna tyckte ja ;) nu vill jag ha vååår!

akvarell

Publicerad 2014-02-12 15:43:09 i Allmännt



bilderna ja hade redovisning på idag :) skönt att äntligen va klar. bara en redovisning kvar av denna skolvecka !

glad!

Publicerad 2014-02-11 18:26:10 i Allmännt



bild1: rosa sidenmorgonrock. narurvit omlotttröja. vit tshirt med tryck. svart genonskinlig tröja. tigerbyxor
bild2. vita kängor. blommigt påslakanset

riktigt nöjd med mina beställningar! skorna var lite högre än förväntat efterssom ja planerat ha de till vardags i vår men blir bra ändå. fick skicka tillbaka en rosa skjorta efterssom den satt lite konstigt.

även fått en inredningspryl men kan visa den lördag då den kommit på plats !

de regnar ute

Publicerad 2014-02-10 00:26:52 i Allmännt



tagg på ny vecka. vi kommer ha otroligt lite skola och de passar mig bra för då kan ja fokusera på träning och bra mat. ska även städa och fixa annat/andra ärenden. min fråga är dock om ja vågar gå på grit på onsdag, jag har aldrig testat de förrut. kommer jag dö?

sex år av bloggskrivande

Publicerad 2014-02-09 22:44:09 i Allmännt

 
detta var altså första blogginlägget jag någonsin skrev. på min gamla blogg. för sex år (och en dag) sedan. tänk då gick jag i nian, var 15 år och hade inte en blekaste aning om vad jag ville med livet. sick
 

music is life

Publicerad 2014-02-09 22:36:33 i Musik

 
kanske dags att uppdatera här lite. några låtar som är ganska sköna jag lyssnat på ett tag men icket lessnat på än . hoppas alla haft en bra helg :)

äppelpäppel

Publicerad 2014-02-04 23:38:17 i Allmännt



gjorde detta efter träningen, sjukt gott och mättande. består av äpplen, proteinpulver, fiber havregryn, kokosolja, agavesirap och valnötter. mums

hemavan

Publicerad 2014-02-03 23:56:46 i Allmännt



hemma från hemavan igårkväll, trötta och slitna! men sjukt kul har vi haft :) ja linnea å lina anlände onsdagkväll och då blevde godnatt ganska direkt. torsdag heldag i backen och därefter afterski, kundvagn sen hem och käka. kvällen spenderades hos grabbarna i grannstugan med lite drickspel osv. fredag lika taggat i backen och då hade även sara och niklas anlänt så vi åkte med dom. hem till stugan och då kom viki och emil från umeå! lite kortspel och sedan gick vi över till saraniklas för bastu och tacomiddag. kvällen bjöd på 18årsfest då oskar fyllde år och sen ut på hotellet! lördag morgon då vi vaknade var inte alla lika taggade men blev backen och underbar åkning! aftonen bjöd på bbq och sen lite förfest hos oss sen förfest i andra grannstugan sen blevde inte krogen! söndagen var värsta bakisdagen, trodde ja skulle spy då ja åkte ner för backen. ville bara hem men blevju bra tillslut ;)

Tack allihopa för en underbar resa ♥

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela