ipe

lördag

Publicerad 2013-09-22 00:21:55 i Allmänntdagens shopping. både kläder och grejer till lägenheten och lyckades komma undan billigt. gillas!

imorgon kommer pappa och tyra och hjälper mig med de sista fixet. kommer bli så bra!

yummi

Publicerad 2013-09-15 23:05:22 i Allmänntefterssom ja bara haft bilder liknande denna i senaste inläggen kan jag ju berätta vars jag tar dom ifrån. följer sarcasm_only på instagram och då ja nu endast bloggar från mobilen (min dator är ju inte helt frisk) är de ganska smidigt ta bilder på de sättet. spec då ja inte gör ngt spec eller aldrig fotar :) då vet ni

miss it

Publicerad 2013-09-15 22:58:14 i Allmänntförrutom min familj och vänner jag har i skellefteå så är hockeyn de jag absolut saknar mest. självklart tycker jag det är jätteroligt att säsongen dragit igång men det är inte alls samma sak att supportra sitt lag från en annan stad. jag vill ja stå mitt i klacken på västra stå och skrika mig hes!

fetto

Publicerad 2013-09-15 20:54:51 i Allmänntdå var denna helg förbi, och inget speciellt har gjorts. monterat ihop ikeamöbler och märkt att jag tog fel hylla (SÄG TILL OM NGN SKA UPP PÅ IKEA SNART? desperat tjej) , och att byron var skadad. värt.
annars sett två helt okej filmer (the great gatsby och now you see me) hos linnea. ätit för mkt onyttigt.

nu vill jag bara att tiden ska gå så de blir den 28e så ja får ha min inflyttningsfest och få träffa massa saknade personer ♥

lemonginger

Publicerad 2013-09-12 14:29:33 i Allmänntvärm en kopp vatten i mikron. riv ingefära. pressa lite citron. tillsätt lite honung och en skiva citron. mums

jag som inte gillar vanligt te älskade detta. nu ska ja bli frisk.

when you r young

Publicerad 2013-09-10 21:40:40 i Allmänntfina syster pch fina emme ♥

jaha. imorgon onsdag och nedräkningen till helgen börjar. skola mellan 8-18 imorgon jag är jättetaggad? kanske inte men... vi har iaf idag påbörjat grupparbetet som handlar om att utforma en trävägg. skolaskolaskola.

min dator är börjar sjunga på sista versen och ekonomin räcker inte till ny. aja håller bara tummarna att ja hinner rädda alla bilder.

hoppas vaktmästarn kommer snart och tar mitt torkskåp så ja kan börja fixa toaletten. och måste på nått sätt lösa hur ja ska få upp sakerna på väggen. mera frågor än svar iveckan.

varför blir jag aldrig helt frisk?

godnatt gottfolk :)

helgen då?

Publicerad 2013-09-09 19:02:00 i Allmännt

fredagkväll spenderades nere i bunkern på arktis kickoff. riktigt trevligt med mat och umgänget av andra arkitekturare. och vin såklart hehe. jag och linnea drog sedan vidare till rickard och mårten för fotbollsspel och kökschill. bra kväll!lördag styrde vi brudar kosan mot haparanda för att fylla viccans bil med ikeagrejor. jag handlade själv för fem lök och de känns hur bra som hellst! snart är min lägenhet som ja vill ha den!lördagkväll blev de att börja hälla i sig av den röda drycken (och några shotts sambuca hehe) innan de blev inflyttningsfest hos erika! bra drag och sen stuk. först kul sen boring sen kul sen var minnerna försvunna haha. bra kväll överlag ;)nya tag nu, hoppas denna vecka går snabbt!!!!!!!!

lush

Publicerad 2013-09-09 18:57:12 i Allmännttog badpremiären förra veckan, så mysigt! älskade även badskummet ja köpte från lush, huden blev hur mjuk som hellst och luktade supergott :)

if i fall for you

Publicerad 2013-09-02 22:34:23 i Allmännt

 
första dagen av tvåan har passerat rätt så enkelt. en lektion byggmaterial och har ej fått mina böcker än så kunde ej plugga efter. imorgon blir de tre lektioner fårse hur de ska gå hehe. man känner att skallen verkligen inte är van att lyssna så mycket. kommer ha typ tre lektioner varje dag nu ett bra tag frammöver, menmen så är väl livet att plugga.
 
har även tränat ikväll. bodypump. bara vänta och se om jag blir lika handikappad av detta pass som förra. annars har jag sällskap i min tvåa några dagar nu :) sofia bor här efterssom hon måste vara häruppe med skolan (distansplugg). så vi har kollat lite idol sen var de typ godnatt. skolan tär på krafterna!
 
aja. allt ska nog lösa sig, med tiden. många tankar just nu om att börja på arkitekturlinjen, allt nytt, vänner, människor, allt. 
 
sov så sött 

senaste dagarna

Publicerad 2013-09-01 19:51:21 i Allmännt

 
läget i luleå är bra. har fått mina nötta toppar bortklippta och lite färg i håret. har käkat underbart gott grillat. har haft två sjukt kul festkvällar på stuk. har ätit sushi och browniedessert på bonsai. har sovit alldeles för länge på dagarna. livet är bra, saknar bara flickan på bilden :)
 
förövrigt så kanske de blir badkarspremiär ikv, och imorgon börjar skolan om. jag är godissugen
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela