ipe

se me falling

Publicerad 2010-09-29 16:45:15 i Allmännt



Jag hatar onsdagar för då slutar mamma sent och vi käkat inte förän vid halv sex. JAG ÄR HUNGRIG

vanlig skola idag iaf. oengagerad på exakt alla lektioner.
snart matlagning, sen träning, idol, kungarna av tylösand och tillslut sova (åh åh längtar)

mirror

Publicerad 2010-09-28 19:03:15 i Isabell


Mitt namn är Isabell. Som de flesta av mina läsare säkerligen vet. Jag har jättekrulligt hår som är alldeles för kort. Jag gillar att umgås med människor, alla typer. Jag gillar att prata med människor, både folk jag känner och inte känner. Jag är kanske inte den mest sociala personen i stora folksamlingar, men om jag vill så får jag min röst hörd. Men jag vill inte alltid höras. Finner ingen mening med det. Jag är annars en människa som gillar att ha roligt. Om jag inte har roligt nog skrattar jag åt mina egna skämt. Och gråter. Gråter av skratt. Gillar även utmaningar. Gillar att göra saker som folk tycker är läskiga. Jag gillar att vara ute i mörker. Skräckfilmer. Jag gillar rädsla. Spänningen. Det finner jag stimulerande. Jag gillar kicken. Annars är jag personen som gillar att retas litegranna. Gömma saker när folk går ut ur rummet. Gillar att bitas. Gillar att leka. Gillar att göra oväntade saker. Gillar att få reaktioner hos folk. Gillar även att analysera saker. Uttryck. Uttalanden. Andra människor. Fundera över varför saker händer, och saker inte händer. Gillar att fundera överhuvetaget. Allt. Livet. Möjligheter. Framtiden. Tystnaden. Gillar även lugnet. Men bara om det är självvalt. En stund för mig själv. Det är ett beroende jag har, som till så många andra saker. Klarar mig inte annars. Klarar mig inte utan liv och rörelse heller. Fysisk aktivitet. Träning. Upptåg med vännerna. Festligheter. Mycker man behöver. Mycket som gör en till den man är. Detta var iaf lite av mig. Utan någon anledning.

you can try

Publicerad 2010-09-28 18:03:45 i Allmännt



detta är en kiosk. i kioskar kan man köpa olika saker. exempelvis godis

och nej jag är inte sugen om någon undrade

if i could write you a song

Publicerad 2010-09-28 15:45:50 i Allmännt



allt känns som ett suddigt virrvarr i min hjärna. vet inte varför men så ligger det till. skulle helst vilja lägga mig i sängen och sova. eller varför inte i en bubbelpool, där slipper man frysa. trötthet, frossa och hunger är mina tre följeslagare som aldrig viker av från min sida. jag är lite smått less dom. go away

architecture

Publicerad 2010-09-27 18:15:06 i Allmännt



jag tog en liten fotorunda igårkväll :)
finns endå helt okej byggnader i skellefteå även fast man inte tänker på det

follow your heart and nothing else

Publicerad 2010-09-27 17:06:05 i Allmännt



skoldagen har passerat och bara träning kvar,

och självklart lite ta det lugnt och en skön dusch. fan va jag längtar till duschen btw. varmt. :) imorgon på idrotten ska vi spela curling, jävligt random men spännande. aldrig gjort det förut. kan ju alltid ge en liten recention här om hur jag upplevde det hela. eller inte. :)

you are a million miles away

Publicerad 2010-09-26 16:00:10 i Allmännt



naglarna målade. inte svarta som det ser ut på bilden, men mörkblå.

imorgon börjar färdsträckan mot nästa helg som även den kommer passera på 3 röda. helt sjukt hur fort allt går. jag hinner inte med, gör du?

.

Publicerad 2010-09-26 14:07:36 i Foto



if you never love, you never lose
but you never win either

i dare you to

Publicerad 2010-09-22 16:29:53 i Allmännt



hahah jag äger på att uppdatera varje dag!

nämen inget speciellt händer. allting rullar på. taggar fredag för då blire station. ses där ;)

cant you see

Publicerad 2010-09-19 14:41:39 i Allmännt

bara lite uppdatering för uppdateringens skull:

x 2dagars i helgen
x Jag ska snart gå och rösta
x Sedan blir det rengöra bilen
x Köra bil till skolan imorgon (=liten sovmorgon)
x Eftersom jag somnar varje gång jag läser svenskaboken så blir det ikväll att se filmen istället. Varför göra saker på ett korrekt sätt om det finns genvägar?

cause the days no more the same

Publicerad 2010-09-15 17:34:56 i Allmännt



nu är studentmössorna beställda. sjuukt vad man taggar studenten och studentveckan. blir mycket att tänka på och fixa men det är ju roligt. måste börja fundera på klänning (A)
pump ikv. kommer vara awesome
förövrigt kan ni klicka på bilden för att lyssna på en skön låt

jag har seriöst problem...

Publicerad 2010-09-14 21:27:59 i Allmännt



...jag shoppar heeela tiden fast jag inte har råd
...jag orkar aldrig ta tag i saker som tillexempel svenskaboken
...jag har inget tålamod och får damp helatiden
...jag slänger min mobil lite då och då, exempelvis i asfalten
...jag har fortfarande inte bestämmt mig vad jag ska rösta i valet

snälla hjälp mig?

let me breath

Publicerad 2010-09-14 15:07:43 i Kläder & Shopping



apoteket och hm.

dessa två butiker ger jag nog störstadelen av mina pengar. känns så iaf. köpte lite smågrejer på apoteket och lite underkläder på hm idag efter skolan. var ju tvungen att fira att vi slutade tidigare.

ikväll blir det träning, sen idol och sedan ska jag försöka läsa ur svenskaboken.

we are young

Publicerad 2010-09-13 16:46:50 i Kläder & Shopping



detta är altså vad jag köpte i umeå i lördags.
4 tröjor. mkt nice men hade hoppats på ngn party-outfit oxå. men man kan väl inte få allt här i världen :)

igår blev det frisbeegolf, kanot och tältning till idag med min idrottsgrupp + några andra. mkt mkt trevligt men man känner sig lite tuktad nu. blir sova tidigt ikv, efter man varit hos födelsedagsbarnet lina och käkat gofika :]

can you imagine

Publicerad 2010-09-10 15:51:06 i Kläder & Shopping



dagens shopping. katching.

vit genomskinlig (hehe jag gillar typ sånt) skjorta/blus från bikbok. svarta byxor/leggings med skinnimitation oxå därifrån. osäker om jag ska behålla dom, väntar till efter imorgon då det blir shopping i umeå om jag ska lämna tillbaka :) örhängerna fick jag gratis!

även sökt jobb idag. lämnat en jävla massa cvn. verkar faktikst lovande på vissa ställen.
kvällen kommer förmodligen bjuda på hockey och sen fara och chilla hos ngn, kanske här. nog bra att det inte blev olles eftersom jag vid 9-10 imorgonbitti ska köra bil till umeå. hehe

we could build a rocket, fly to the moon

Publicerad 2010-09-09 19:58:33 i Allmännt



Fixat till mitt cv, plockat blåbär, löparrunda och en härlig dusch. Nu väntar idol och rensning av bären sedan blirdet härligt med tidigkväll. Dessutom sovmorgon imorogn, och efter min enda lektion blir det att söka jobb :) vet inte än vad kvällen bjuder på, men ngt roligt lbir det iaf !

stories about forever

Publicerad 2010-09-08 16:47:04 i Allmännt



livet känns verkligen helt okej just nu .

inget jobbigt i skolan, bra väder och en trevlig helg att se frammemot. ville bara berätta det, och hoppas att många känner likadant som mig :)

with new eyes

Publicerad 2010-09-07 22:12:03 i Allmännt



Dagen börjades med idrott.

Det var sjukt roligt måste jag säga. jag är väl egentligen ingen stjärna på fotboll men har alltid tyckt det varit riktigt roligt! och det var ju ett antal år sedan jag spelade det i lag men, det fick duga. drattade bara ett antal gånger i backen på grund av det blöta gräset hehe..
Sedan harvi haft värdelös svenska och digitalt skapande där jag nästan blivit klar med min valaffich. fårse kanske publicerar den på bloggen om jag blir nöjd, fast kanske inte för då kommer folk tro att jag är miljöpartist vilket jag verkligen INTE är, men valde bara att göra omd det för det var enklast :)

Annars har dagen bjudit på bio.
Jag natta och hanna var och kollade på I rymden finns inga känslor, och jag måste säga at jag älskade den filmen. När man kom ut ur salongen var man glad, och det är garanterat den gulligaste filmen jag sett på evigheter. Såklart kunde jag inte låta bli att få en tår i ögat i slutscenen heller (A)

Så kan lugnt säga att dagen funkat!
Tror hela veckan kommer vara riktigt skön, många roliga saker att se frammemot, är väl bara ksolan som är mindre rolig, men de är ju bara som vanligt, och som vanligt klarar man ;)

now is the time

Publicerad 2010-09-06 20:37:37 i Allmännt

sitter och lyssnar på denna låt. fastnade för den på ngt sätt. lite annars men mkt bra.
var nyss ute på en 1,5 timma lång promenad. det behövdes. har saknat mina promenader, vet inte varför jag inte vare ute på länge. det samlar ens tankar och ger en lite energi och friskluft. vilket gillas :)

bara för att det är måndag kan folk behöva ett gott skratt. därför lägger jag upp denna bild på isabell 13 bast. grejen är den att jag typ är imponerad av mitt hår på den tiden? helt oplattat och såg helt okej ut... men hade ju såklart längre då än nu


lie to me

Publicerad 2010-09-06 17:29:27 i Allmännt


min nuvarande hårfärg. ser svartbrunt ut irl


Denna dag kan ta sig. Känns sem det mesta vare åt helvette. orkar inte gå in på det djupare... Ikv borde jag iaf kolla igenom sammhällsen och läsa lite svenska. Funderar även på att gå en prommis, men frågan är om jag orkar med mitt mående. hm

dont act like an angel

Publicerad 2010-09-04 00:22:26 i Allmännt

ikväll har jag umgåtts med viccan och det har vare en mkt bra kväll. :) maxi > hårfärgning > godis&film ♥. hemma nu och det suger faktiskt. orkar inte sova och nästan ingen människa vid datorn.
aja överlever väl antar jag

imorgon blir det att jobba på whiskeyprovning. 5 olika sorter, en flaska skulle tydligen kosta ca 500:- , bilr nog nice. bara jobbigt att jobba hela natten lång men pengar säger man inte nej till

godnatt allihopa. orkar ingen bild
smsa gärna, har gratis

the hardest question to answer

Publicerad 2010-09-02 16:07:01 i Allmännt


godaste ever: kanelbröd med bregott havssalt och ost på

En sak som jag ALLTID har problem med är att om jag fotar en bild stående, vet jag inte hur jag ska publicera den här på bloggen. för kan inte lägga upp den 600px bred, för då blir den sjuuuukt stor/lång. ngn som har ngt bra tips om man inte ska göra som i detta fall ? :)

Dagen har mest bestått av hål. Därför kanske jag inte ska beskriva den så mkt, eftersom den inte bestått av så mkt. Ingenting speciellt. Men ändå skriver jag en text om den, hmmm mystiskt?
blev iaf en påse från hemmakväll :]

ikväll blirdet kanske ngt roligt, ingen hockey dock :(

just a dream

Publicerad 2010-09-01 16:10:31 i Kläder & Shopping



denna tröja köpte jag idag från hm.
inte så bra bild men whatever.
frågan är bara om man ska ha linne under eller inte. (den är genomskinlig, men syns inte så bra på bilden)

förövrigt har inte dagen varit så speciell, förutom att jag har en räv till kompis som lurat oss alla om när hon hade uppkörning. grattis till körkortet viktoria iaf ♥

blev desstuom en fika på stan med älsklingsbrudarna idag efter skolan och det var gottgott! nu är det vara vänta på att klockan blir sådär halv sex då mamma kommer hem så vi kan käka. undra vad man ska hitta på och laga. hmm. och undra vad man ska hitta på ikväll :)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela