ipe

detta som kallas blod svett och tårar?

Publicerad 2013-04-25 23:03:42 i Allmännt

när jag inte kan träna mår jag psykiskt dåligt, så jävla bevisat som de bara kan bli.
måndagen och tisdagens träning gick hur bra som helst. tog paus onsdag för att inte gå ut alltför hårt. idag var zumba + cxwork på schemat man var tvungen avbryta efter halva första passet. cyklade hem och ärlig talat ikväll mått skit. varför kan jag inte få vara frisk och ha min energi? varför kan jag inte få möjligheten att uppnå mina träningsmål? två fucking månader sen jag kunde göra ngt seriöst.
inte nog med det så börjar ju mina knän strula och jag får ont (pga att jag inte tränat). haft ett till "anfall" liknande de ja hade i julas som gjort att ja inte kunnat böja/stödja men blivit bättre men jag känner mig alltifrån stabil. när såna saker händer då man redan mår dålig är de väldigt enkelt att tänka negativt och oroa sig, för framtiden. 
jag orkar inte jag är så jävla less. 
 
sorry för deprimerande inlägg men känner inte för att skriva ngt positivt

gult är inte fult

Publicerad 2013-04-22 22:45:00 i



måste ju bara visa mina gulingar. längtar tills ja får vingla runt på dom en lördagkväll i sommarnatten

just like a magnet

Publicerad 2013-04-22 21:50:39 i Allmännt

ge mig sommar GE MIG TRÄSTOCKS ♥
 
denna helg var planerad att bli en plugghelg, men så blevde verkligen inte ;) lördag dag spenderades på stan och blev lite kläder, förvaringslådor till toaletten och ett par gula skor rikare! käka go-kyckling hos frida till middag och sedan var festen igång. förfest hos norlund och sen blevde att dra ut med grabbarna (en viss tordhall hade glömt legget). fan askonstigt att inte ha ngn tjejkompis, dvs TOA-KOMPIS, med sig ut. kännes aslonely då man skulle kissa haha. blev iaf blackjackspelande, dansgolvet osv ! TREVLIG KVÄLL
söndag och jag var asbakis och lite för få sovtimmar. somnade två gånger under dagen. orkade inte göra ngt vettigt. aja vad gör de om 1000 år ? 
 
idag, måndag (helg snart?). ritat lite på skissarken men går inte snabbt frammåt. fysikföreläsning. även tränat och NU JÄVLA KÄNNS DET BRA. nu ska jag fan inte vara sjuk längre!!!!!! har även förälskat mig i protein-banan pankakor. dom gör mig lycklig så jävla gott jag smäller av. 

so lets get undressed cus u look a little lonely

Publicerad 2013-04-19 15:15:42 i Musik

 
 
fredag igen. sjukt glad efter gårdagen och solen lyste även denna förmiddag! dubbel arkitekturhistoria på morgonen sen handling och efter de har jag städat läggan. 1,5 h tog det. hurfan kan de ta så lång tid att städa 26 kvm? aja, nu är de iaf RENT. 
inga direkta planer för helgen. ikv kommer frida hit och myser med mig och tvingar mig se letsdance (haha okej ja lider inte är ganska kul). imorgon ? kanske stan ja är sugen på hitta förvaringslådor till toaletten och en ny större handväska. och kläder hehe .(var SÅ nära att ja gjorde en beställning från asos nån dag sen).... sen morgonkvällen även den utan planer, fest?
men måste göra massor i alla mina tre kurser. typ för mkt för att kunna greppa och få sigsjälv till att göra ngt alla. aja de löser sig. 

SMGULD

Publicerad 2013-04-19 15:04:17 i Allmännt

 
 
så jävla underbart så jävla välförtjänt. önskar jag hade varit där igår men spelaringenroll FÖR HUVUDSAKEN VI VANN OCH SKELLEFTEÅ ÄR BÄST I SVERIGE PÅ HOCKEY

it feels so good

Publicerad 2013-04-17 18:06:00 i Allmännt

 
kan ju även passa på att berätta att jag verkligen haft en AWESOME helg! fredagen spenderades på stuk, vårmiddag. verkligen helt okej mat med tanke på att det var gratis (fast okej hahah gav bort demesta?), vi hade väldigt trevligt vid bordet sedan blevde massa dans osv. bra kväll ! lördagen börjades här med sara och frida och lasagne och hockey. efter de drog jag och s vidare till 5trappor för förfest och endel alkohol blevdet! stuk med blackjack och dansa hela natten!
 
HUR BRA SOM HELST. så fina vänner ♥

sweets

Publicerad 2013-04-17 17:59:41 i Allmännt

 
detta skulle jag kunna tänka mig nu men de känns inte så realistiskt. MEN om min kära mamma läser detta vet du nu vad jag önskar mig på min födelsedag om några månader ? :) klicka för recept

there are millions of faces out there

Publicerad 2013-04-17 17:56:07 i Allmännt

 
såhär känndes de förra veckan. såhär känns det idag. 
försökte plugga lite på skolan på förmiddagen. men efter flera timmar fyllda av misslyckanden, huvudvärk, raseriutbrott inombords pga mitt otroligt dåliga tålamod och stirrande ut i tomma intet så drog jag hem. sedan dess har jag kolla serier och lagat gomiddag. seriöst, ge mig kraft ge mig styrka jag känner mig som en zombie 

helg snart?

Publicerad 2013-04-09 18:03:54 i Allmännt

det kryllar verkligen av ekorrar i min skog nu på våren
 
träningen gick asbra och jag hade verkligen taggen igårkväll, men inte imorse då jag vaknade. min hals var som en gröt och hela skallen full av snor och slem. gått runt hela dagen med huvudärk och stundtals tendenser till feber. FUCK LIFE ingen träning ikv. men kunde iaf använda skinnjackan för första gången idag, käkade stuvade makaroner till middag (mums!) och unnade mig en marabou dröm krisp på ica!
 
förövrigt kan jag ju berätta om hur mycket jag hatar nelly.com och deras sjukt dåliga service. dom har (enligt mig) gått från den bästa nätshoppen till att jag aldrig mera kommer beställa därifrån. om ni undrar vad som hänt kan jag berätta att inom loppen av ett halvår har jag inte fått två av paketen jag beställt. de har skickats men under vägen kommit bort. visst detta kan man se som postens fel men ligger under nellys ansvar och att man knappt får ngn ursäkt utan att dom bara säger "vänta 14 dagar sen får du pengarna tillbaka och du kan göra en ny beställning" är helt sjukt. hur FAN kan ett seriöst företag bete sig på det sättet? är samma sak som om man skulle gå på en restaurang och fick vänta 1-2 h på mat, man berättar för servitrisen som säger "jaha beställningen måste kommit bort men ni kan få era pengar tillbaka så kan ni testa beställa igen". det skulle aldrig hända men tydligen okej hos nelly.
aja, det är synd på deras snygga kläder men inte värt de då dom bara ska jävlas och man inte ens kan få sina beställningar.

söndagkväll

Publicerad 2013-04-07 21:50:45 i



pimpade min spegel lite hehe

tillbaka i luleå efter en underbar helg i skell. VI ÄR I FINAL, men derbyt kommer få mitt hjärta stanna varje match typ. fredagen bjöd även på roligt kväll på allstar! sedan spenderade ja resten av helgen med jenny och emme, mys.
nu taggar ja ny vecka nya möjligheter. godnatt!

mango är en fantastisk frukt

Publicerad 2013-04-03 15:12:27 i



städat, diskat, fixat mitt cv, just nu är bilden ganska aktuell, snart tvättat, sen kolla hockeyn hos sara. (ops blev inget rita idag)
imorgon skola sen buss till skell igen, fredag fika på stan med vänner, hockey sen spendera helgen med jenny&emme om inte nån annan också vill hitta på ngt :) tillbaka till lule söndag eller måndag igen.

let me see you dance

Publicerad 2013-04-02 14:22:50 i Allmännt

skulle ej säga nej till thailand just nu...
 
har alltså bara en lektion idag, skissrak, och den bröjar 14.30. sjukt dryg tid. efterssom jag är så lat orkar jag inte göra nå vettigt av resten av dagen? jag har typ kollat serier, legat och tyckt synd om migsjälv för att min huvudvärk aldrig slutar, pratat med syster (om helgen och jobb!) samt deklarerat! jag blev mkt glad då jag öppnade mitt kuvert från skatteverket! kanske överlever ändå hehe. 
 
efter skolan blirdet ica och hämta ut hm-paket! nelly paketet har fortfarande inte kommit??????? om de blir som förra gången ska ja fan döda nån som kan hemsöka dom. nä okej men ja blir riktigt jävla förbannad, ALLTID problem med dom senaste tiden.
ha en bra dag i solen! :)
 

i say goodbye to my weakness

Publicerad 2013-04-01 19:59:33 i Allmännt

 
jag har haft det helt underbart hemma i skellefteå! hunnit träffa alla människor jag velat träffa, familj vänner alla! kollat på kissemiss som ska bli ny familjemedlem, kollat på hus med min halvsyrra hennes kille och deras barn som dom förmodligen kommer köpa, varit och hälsat på mormor och umgåtts massor med min älskade mor, syster och emme. åkt stjärtlapp. hunnit äta massor av gott blandannat middag i mamma & kjells underbart fina nyköpta stuga. varit på ladan och sett hockey (som tyvärr slutade i förlust) med vänner. och lördagkvällen som inte slutade förän sextiden på morgonen (det var ljust ute haha) som jag visat bilder från !
 
TUSEN TACK FÖR VECKAN,
jag är en så lyckligt lottad människa som har alla fina runtom mig ♥

påskafton

Publicerad 2013-04-01 19:41:28 i Festbilder

 
en kväll som började på olearys med underbar mat, hockeyn och VINNST. fortsatte med fest i bergsbyn och världens finaste vänner. och när klockan var hemgång för irpincip alla bestämde sig jag och natta för att dra till sjöbotten där vi (hahahah iaf jag) hade en kväll i deras hemmabygge till bar, massa gratisdricka och sjukt trevliga människor. HELT UNDERBAR KVÄLL förutom att taxi är dyrt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela