ipe

BERLIN BILDBOMB

Publicerad 2015-02-07 15:55:28 i Övriga resor

 
ÄNTLIGEN lite bilder från berlin. somsagt krånglar min kamera så kunde inte ladda in bilderna utan minneskortsläsare och jag har ingen sådan :) synd också för nu minns jag ju inte exakt allt vi gjort så lite svårt komma ihåg vad vi gjorde alla daganra. 

torsdagen landade vi iaf i tyskland. tog oss på hotellet och fick göra oss hemma i vårt enorma hotellrum. på kvällen blev de att med karta i händerna bege oss in till centrum och äta på en mysig australiensk restaurang.
 
fredagen var väl den bästa och händelserikaste dagen. vi sprang runt massa, kollade turistattraktioner, gick vilse och fel, gick ännumer, gick säkert 9283479238 km. sen hittade vi till vår utklädningsbutik och köpte outfits till kvällen efterssom de var HALLOWEEN. sen blevde äta på en stööört fin italiens restauran (dom bokstavligt talat eldade maten och hade den största parmesanosten man kan tänka sig), därefter lite asgoda drinkar och sedan omvandlas till batman robin och jokern för att ta oss ut och göra berlins gator osäkra! hamnade på en klubb vid alexanderplatsen hööööögt upp i ett hus. var kass musik men var bra priser i baren så vi hade kul !
 
lördagen var mina två kompanjoner mer bakis än vad någon någonsin varit. jag själv mådde ganska bra så fick pusha på att vi skulle he oss ut på stan. blev några shoppingfynd men inte så mycket. när aftonen kom var 2 av 3 ej taggade på party och ja kände inte för att parta själv så blev restaurang och sen kväller.
 
söndagen var vi taggade till tusen. nu ville vi shoppa !!! vi gick till en annan del av berlin än där vi mest hängt men, ALLT VAR STÄNGT. så jävla misslyckat. tydligen är hela tyskland stängt söndagar. ALLT. vi frågade i hotellreceptionen vad man kunde göra men tydligen vare kört. vi hittade oss iaf ett supermarket där vi kunde köpa lite billigsprit att ta hem till sverige. på kvällen blev de en sista gomiddag och avslutningsvis några helt underbara drinkar.
 
allt som allt kan ja säga att berlin är en UNDERBAR stad. så fint och så mysigt. jag vill absolut tillbaka! även om många bilder togs känns det som att måna studer missades. att man aldrig ska lära sig att ALLTID ta med kameran !!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela