ipe

nhl

Publicerad 2013-03-13 19:14:45 i Övriga resor

 
tre matcher blev det: devils - buffalo, rangers - ottawa & devils - winnepeg. hockeyn var FANTASTISK, men själva upplevelsen var väldigt olik den man får då man ser en match i sverige. nhl-hockeyn går i stora drag ut på att äta och dricka öl. om ölen tar slut fem minuter in i en period går man självklart och köper en ny och blir borta minst en kvart. 
 
finns inte heller någon ståplats eller klack på plats, utan skrikandet görs av alla på sittplats. DOCK absolut inte under hela matchen. något "lets go rangers" eller "lets go devils" stundvis. men nog fan blire livat efter mål, eller då och då när decibelmätare med orden "louder" kommer upp på skärmen. på plats finns även cheerleaders som dansar! pausunderhållning finns även de. frågetävlingar, korvätartävlingar, "under vilken hjälm döljer sig pucken"-tävlingar osvosv. VÄLDIGT få sekunder då de inte händer ngt på planen/skärmen. men det är klart, isens ska skrapas ca tre gånger per period av ca 10 pojklar med isskrapor (dvs REKLAMPAUS) så något roligt måste dom ju hitta på. 
 
med detta vill jag ändå inte påstå att dom inte tar hockeyn oseriöst, tvärtom. det är bara helt enkelt underhållning på ett annat sätt, och en annan nivå, med en öl i handen tuggandes på en pizza-slice. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela