ipe

Barcelona del:2

Publicerad 2011-06-22 18:55:15 i Barcelona

Här kommer då fortsättningen på den väldigt uppskattade följetongen av min barcelonaresa! Självklart läggs inte alla bilder upp, och alla händelser berättas inte här, men om ni undrar någonting är det bara att fråga :) men kan ju bröja med att visa lite bilder på då jag sanna julia och jenny var någonstanns (hahah) och käkade äcklig tapas, och sedan kollade på den kända fontänen som gör vattenshower.







Hm, vad ska man annars berätta om? Kanske ska visa lite mera festbilder hehe. vi har testat några pubar och barer nu, spanjorerna är antingen SJUKT duktiga eller dåliga på blanda drinkar. Iaf inte alls som sverige hehe







måste bara säga att bilderna inte kommer i någon speciell ordning efter att vi gjort dem. försöker bara få lite variation och göra det hela mera spännande heheheh. så vad sägs om lite mera turistbilder! de la sagrada familia, arc de triumfo och annat smått och gott!







I söndags blev det lite festligheter även då även fast vi tänkte få en lugn kväll. Flyttade nämligen in 4 svenska grabbar i lägenheten bredvid oss så vi partade med dem. Det var trevligt hela kvällen, men dom visade sig senare vara idioter haha...







Förövrigt kan jag bara säga en sak: SVENSK MAT ÄGER! Igår drog vi på IKEA och käkade köttbbullar, och började shoppa lite inför midsommar-pickniken vi ska ha på fredag! Kommer bli riktigt bra jag längtar ;)



HOPPAS NI ALLA HAR DE BRA DÄR HEMMA ♥ har varit riktigt duktig nu så lär nog dröja ett tag nu innan nästa uppdatering kommer hehe ;) imorgon blire supa lärarn under bordet på skolan, och på kvällen spansk "midsommar" aka Don Juan (stavning?) så fest i hela staaaaaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela